ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Αποκαλυπτικός και αισιόδοξος ο Διονύσης Πουλής.

Ο προπονητής της ΑΕ ΑΒΙΑΣ μίλησε στο taklin για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά και για τη νέα που θα βρει την ομάδα στην Α1 τοπική κατηγορία, αλλά με πρωταγωνιστικούς στόχους.

» Η ομάδα βρέθηκε στην Α τοπική κατηγορία κερδίζοντας την άνοδο για δυο συνεχόμενα χρονιά .Βρέθηκε από την Β τοπική στην α1 και από τη Α1 στην Α. Το αξιοσημείωτο όμως δεν είναι αυτό, αλλά ότι η προσπάθεια αυτή έγινε με πολύ χαμηλό μπάτζετ και με το 90 % των ποδοσφαιριστών να κατάγονται από την περιοχή .

Ο στόχος της παραμονής ήταν ένα δύσκολο στοίχημα για μας φέτος . Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με κυριότερο το γηπεδικό. Ο εργολάβος που έχει αναλάβει το γήπεδο έπρεπε να το είχε παραδώσει για χρήση από την αρχή της φετινής σεζόν πράγμα που ακόμα και τώρα δεν έχει γίνει. Το πρωτάθλημα της Α τοπικής είναι απαιτητικό η ομάδα δεν έκανε την σωστή προετοιμασία που χρειάζεται, μιας και τα παιδιά είναι ερασιτέχνες και δουλεύουν την καλοκαιρινή περίοδο.

Επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές από το χωριό μας που βοήθησαν την περσινή χρονιά στο σκοράρισμα έλειπαν φέτος για διάφορους λόγους(Τασος Βαβαρουτσος σταμάτησε, Fetaxou μεταγραφή σε ομαδα της Ζακύνθου), με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Παίκτες που επιλέχτηκαν ως μεταγραφές δεν άντεξαν την πίεση του πρωταθλήματος και επέλεξαν να αγωνιστούν αργά η γρήγορα σε μικρότερες κατηγορίες με αποτέλεσμα το μικρό ρόστερ να γίνει ακόμα ποιο μικρό (Καραματσούκης Φουρναράκος Παγώνης) .

Είμαι ευτυχισμένος για την φετινή διαδρομή μας καθώς παλέψαμε μέχρι το τέλος όλα τα παιχνίδια με αξιοπρέπεια και πολλά τα χάσαμε στις λεπτομέρειες (σε 10 αγώνες η ομάδα έχασε με 1 γκολ διαφορά). Κέρδισαν εμπειρίες μικρά παιδιά που την επόμενη χρονιά θα υπολογίζονται ως βασικοί. Πάνω από όλα ‘’χτίσαμε’’ χαραχτήρα ,δεν διαλυθήκαμε (μην ξεχνάμε ότι οι ήττες φέρνουν γκρίνια ) και υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον Η ομάδα θα συνεχίσει για ένα μηνά ακόμα με φιλικά και προπονήσεις και σύντομα θα γίνει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά. «