ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Γεωργιόπουλος «Ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά τα καταφέραμε»

Ήταν σίγουρα μία δύσκολη χρονιά η φετινή για την Ανδρούσα με την πορεία της να μην είναι η ανάλογη των προηγούμενων χρόνων στην Α’ Τοπική Κατηγορία.

Όπως και να έχει όμως κατάφερε για μία ακόμη φορά, να παραμείνει στην κατηγορία και όλοι στο τέλος να νιώθουν ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι για την συνολική προσπάθεια.

Φέτος, η ομάδα άλλαξε πολλούς προπονητές αλλά στην πιο κρίσιμη αγωνιστική περίοδο η διοίκηση εμπιστεύθηκε τα ηνία στον παίκτη – προπονητή Φώτη Γεωργιόπουλο.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του στο taklin.gr για την φετινή χρονιά στην ομάδα, μας τόνισε τα εξής: «Γενικά ήταν μια δύσκολη χρονιά, είχαμε κάποια προβλήματα, αλλάξαμε αρκετούς προπονητές. Δεν εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας όπως άλλες χρονιές καθώς στο πρωτάθλημα αν δεν κάνω λάθος ένα παιχνίδι πήραμε στην Ανδρούσα, αυτό με τον Τέλλο Άγρα και άλλο ένα στα χαρτιά κόντρα στον Αστέρα Αρφαρών.

Το καλό είναι πως η ομάδα αποτελούνταν από μονάδες με προσωπικότητα και ταλέντο, δεν είχαμε προβλήματα μεταξύ μας οι παίχτες και η διοίκηση ήταν πάντα μαζί μας και μας στήριζε. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας που παλεύαμε μέχρι τέλος για την παραμονή αλλά έστω και αργά, αφού ήρθε θεωρώ ότι η χρονιά ήταν επιτυχημένη αν συνυπολογίσουμε και όλα τα προηγούμενα».

Σε ερώτηση μας για την επόμενη μέρα, μας είπε: «Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να κοιτάμε μπροστά και να δούμε πως μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας ώστε του χρόνου να φανούμε πιο καλοί από φέτος».