ΑΟ ΦΑΡΑΙ: Γεωργακλής «Κάναμε ένα βήμα παραπάνω από την προηγούμενη χρονιά»

Μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για τον ΑΟ Φαραί που όπως και πέρυσι έτσι και φέτος κατάφερε να τερματίσει ψηλά στην βαθμολογία.

Η Καλαματιανή ομάδα, παρά το κακό ξεκίνημα βρήκε τον ρυθμό της, κατάφερε να κάνει ένα απίστευτο αήττητο σερί και στο τέλος να βρεθεί στην 5η θέση.

Πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας ο προπονητής Νίκος Γεωργακλής που μαζί με τους παίκτες πρόσφεραν ωραίο θέαμα και ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής.

Ο νεαρός τεχνικός, μίλησε στο taklin.gr για την χρονιά που πέρασε αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι για του χρόνου, λέγοντας μας τα εξής: «Νομίζω η χρονιά ήταν πετυχημένη, η ομάδα κατέκτησε την 5η θέση και έκανε ένα βήμα πιο πάνω από την προηγούμενη χρονιά. Σταθεροποιηθήκαμε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν μεγάλη προσπάθεια μέσα στην χρονιά.

Δυστυχώς, το άσχημο ξεκίνημα δεν μας έδωσε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω σε θέση αλλά δείξαμε μια σταθερή εικόνα σε όλη την διάρκεια της χρονιάς εκτός από τις πρώτες 5-6 αγωνιστικές. Είμαι πολύ τυχερός που προπονούσα αυτά τα παιδιά, για εμένα είναι ήρωες, πετύχαμε τον στόχο που είχαμε βάλει στην αρχή. Η θέση ανήκει σε αυτούς.

Για την νέα χρονιά είναι πολύ νωρίς ακόμα, θα τελειώσουμε την επόμενη εβδομάδα με τις προπονήσεις και μετά θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω και την διοίκηση, όλους μαζί που σε δύσκολους καιρούς έκαναν μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία 2,5 χρόνια να επαναφέρουν το Φαραί στο Α’ Τοπικό και να τον έχουν στην πρώτη πεντάδα».