Διπλο …κουπάτος και στο Βίλνιους ο Λαζαρίδης

Eπιστροφή από το διεθνές τουρνουά στο Βίλνιους της Λιθουανίας όπου διεξήχθη 25-28/8 για τον Γιώργο Λαζαρίδη, με δύο τελικούς και δύο «κούπες»!

Ο Καλαματιανός παγκόσμιος πρωταθλητής στο τένις με αμαξίδιο κατάκτησε τη 2η θέση στο μονό και την πρωτιά στο διπλό, χωρίς να παραλείπει να ευχαριστήσει τον ντόπιο παρτενέρ του Αλεξάντρ Ολέχνοβιτς για τη συμβολή του στην κατάκτηση της κορυφής.

Ο απολογισμός του Γιώργου για το 2016 είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός, καθώς έχει αγωνιστεί σε 8 διεθνή τουρνουά, εξασφαλίζοντας την πρόκριση σε ισάριθμους τελικούς (στο μονό ή διπλό) και πανηγυρίζοντας 5 πρωτιές!

Σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί και το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε με την εθνική ομάδα στα φετινά προκριματικά του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Ο Λαζαρίδης αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου και αθλητή, δίνοντας έμπνευση με το παράδειγμά του, τη ζωντάνια του, τη δίψα του για ζωή και τη δοτικότητά του. Ξεκίνησε το τένις με αμαξίδιο το 2004, ενώ πριν από το ατύχημα έπαιζε μπάσκετ -πράγμα που σημαίνει ότι έπρεπε να καταβάλει σκληρή προσπάθεια, με καθημερινή προπόνηση, για να  μάθει τεχνικά το τένις, την κίνηση με το άμαξιδιο και να κάνει παράλληλα πρωταθλητισμό.

Την πρόσφατη διπλή επιτυχία στο Βίλνιους την αφιερώνει σε όσοι είναι δίπλα του, κοντά του μαζί του, τον στηρίζουν, δεν τον εγκατέλειψαν και δεν τον  ξέχασαν. «Γιατί γίνεται! Η Ελλάδα πάντα ψηλά!» είναι το μήνυμα του Γιώργου…

tharrosnews.gr