Επιστολή των μαθητών του 4ου ΕΠΑΛ προς τον Δήμαρχο Καλαμάτας

«Αξιότιμε κύριε Νίκα Παναγιώτη, με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να ανφέρουμε το πρόβλημα που αντιμετοπίζουμε ως μαθητές του 4ου Ε.Π.Α.Λ. Καλαμάτας.

Αυτή τη σχολική χρονιά , το σχολείο μας στερείται θέρμανσης, καθως ο καυστήρας δε λειτουργεί και σώματα λείπουν απο αρκετές αίθουσες διδασκαλίας με αποτέλεσμα να κρυώνουμε κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Το πρόβλημα αυτό έχει γίνει ακόμα πιο έντονο αυτές τις μέρες που κακοκαιρία έχει πλήξει ολόκληρη τη χώρα μας. Το κρύο πλέον έχει γίνει ανυπόφορο κάτι το οποίο δυσχερένει ιδιαίτερα το μαθημά μας.

Ο διευθυντής του σχολείου μας έχει καταβάλλει κάθε δυνατη προσπάθεια, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα ακόμα και να το επιδιορθώσει μόνος του, δυστυχώς δίχως αποτέλεσμα.

Θεωρούμε, ότι οι αρμόδιες αρχές θα έπρεπε να έιχαν επιληφθεί του θέματος και να μας είχαν βοηθήσει. Παρακαλούμε πολύ, να λάβετε υπόψιν σας το προβλημα που αντιμετωπίζουμε και να αντιληφθείτε πόσο δύσκολο είναι να κάνουμε μάθημα κάτω από αυτές τις συνθήκες που δε θα ήταν ευχάριστες σε κανέναν μας.

Περιμένουμε την άμεση ανταποκρισή σας!

Με εκτίμιση Οι Μαθητές του 4ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας