Καλαμάτα – Εθνικός Μελιγαλά 3-0 «Εύκολα στο.. +8»

Δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η Καλαμάτα ξεπέρασε με 3-0 το εμπόδιο του Εθνικού Μελιγαλά και αποσπάστηκε με 8 βαθμούς από την δεύτερη θέση εκεί όπου συγκατοικούν Αναγέννηση, Πανθουριακός και Πάμισος Μεσσήνης με 27 βαθμούς.

Το συγκρότημα των Μάνα, Χατζηαγγελή από την αρχή του παιχνιδιού επέβαλλε τον ρυθμό της θέλοντας να σκοράρει νωρίς και να απλοποιήσει τα πράγματα για την συνέχεια της αναμέτρησης.

Το γρήγορο γκολ δεν ήρθε καθώς Βασιλόπουλος(16′) και Αθανασόπουλος(21′) δεν μπόρεσαν να νικήσουν από κοντά τον Δημητρέλη.

Ότι δεν έκανε στο 21′ το έκανε στο 27′ ο υψηλόσωμος επιθετικός. Συγκεκριμένα ο Καλαντζής έφυγε στην πλάτη της άμυνας από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, «έσπασε» για τον Αθανασόπουλο ο οποίος σε πρώτο χρόνο νικήθηκε από τον Δημητρέλη αλλά με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Καλαμάτα συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και 20 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους έκανε 2 τα τέρματα της με τον Χρήστο Καλαντζή.

Ο Σαραντόπουλος κινήθηκε από δεξιά, σέντραρε ωραίο και ο Καλαντζής με όμορφη κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Δημητρέλη.

Στο 55′ τελείωσαν όλα, όταν ο Αθανασόπουλος μέσα στην περιοχή και αριστερά έκλεψε την μπάλα από τον Φέστα, γύρισε για τον Καλαντζή ο οποίος πανέξυπνα άφησε την μπάλα για τον επερχόμενο Νάτση ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής «έγραψε» το τελικό 3-0

 

Καλαμάτα(Μάνα, Χατζηαγγελής): Κυριακόπουλος, Καλογερόπουλος(69′ Σταματελόπουλος), Λιόλιος(64′ Μπάρκας), Καντούτσης, Μπαστακός, Νικολόπουλος, Καλαντζής, Βασιλόπουλος, Αθανασόπουλος, Νάτσης, Σαραντόπουλος

Εθν. Μελιγαλά(Γ. Αντωνόπουλος): Δημητρέλης,Σίνος, Φέστας, Μακρυνιώτης, Στράτης, Γεωργόπουλος(81′ Κανελλόπουλος), Καραντζούλιας, Μουρούσιας, Χότζα(60′ λ.τρ Λάγιος), Καρύδης, Σαραντόπουλος(70′ Ρουσσιάς)