Καλαμάτα: Η δουλειά στην ακαδημία!

Η »δουλειά» που γίνετε στις ακαδημίες της Καλαμάτας συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Με αρχηγό το Παναγιώτη Δρούγα και με την στήριξη όλου του τεχνικού επιτελείου (και φυσικά της διοίκησης) τα παιδιά που αγωνίζονται στις ακαδημίες της ομάδας δείχνουν σε κάθε ευκαιρία πόσο πολύ έχουν βελτιωθεί αγωνιστικά.

Σαν καλοκουρδισμένο ρολόι λειτουργούν η μικροί ποδοσφαιριστές της ομάδας σε κάθε αγώνα που δίνουν καθώς και σε κάθε προπόνηση που φαίνεται να αφομοιώνουν όλα αυτά που τους δείχνει και αυτά που θέλει ο προπονητής τους πολύ γρήγορα.

Χθες στο φιλικό της Καλαμάτας (ομάδα ανδρών, σκορ 2-1 υπέρ της Καλαμάτας) με την Σπερχογεία, οι Μάνα – Χατζηαγγελής χρησιμοποίησαν 5 ‘’πιτσιρικάδες’’ από την ακαδημία (ηλικίας 14-15 χρονών) και οι μικροί στάθηκαν πολύ καλά μέσα στο γήπεδο δείχνοντας για μία ακόμα φορά ότι η δουλειά που κάνουν στις ακαδημίες θα επιβραβευτεί και η Καλαμάτα θα έχει στο μέλλον ‘’δικά της’’ παιδιά που θα είναι άξια να πρωταγωνιστήσουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και θα μπορέσουν να φτάσουν την ομάδα ψηλά. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν ήταν οι Δριμής, Κάτσος, Πικιός, Δημόπουλος, Τσαγκλής.

Η ακαδημίες της Καλαμάτας λοιπόν, βρίσκονται σε καλά χέρια και σε σωστό δρόμο. Πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα σε αυτά τα παιδιά για να καταφέρει η ομάδα της πόλης μας να έχει συνέχεια με επιτυχίες.