«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Από τις 12.30 η αποστολή στην Ανδρούσα. Τιμά την μνήμη του Βασίλη Μαλαφέκα

Οι άνθρωποι της Μαύρης Θύελλας, πριν τη συνάντηση του κυπέλλου Μεσσηνίας με τον ΑΣ Ανδρούσης, θα τελέσουν τρισάγιο την Τετάρτη 16/11 στο κοιμητήριο Ανδρούσης, στη 1.30 μετά το μεσημέρι, στη μνήμη του παλαίμαχου άσου Βασίλη Μαλαφέκα και για αυτό το λόγο η αποστολή θα αναχωρήσει στις 12.30 για την Ανδρούσα.

Επίσης, πριν τον αγώνα, διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες της Καλαμάτας θα τιμήσουν την οικογένεια του, προσφέροντας μία μπλούζα με το όνομα του και την φωτογραφία του.

Ο Ανδρουσιανός δυναμικός αμυντικός πέθανε τα ξημερώματα της Παρακευής 18 Μαίου του 2012 (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ sportstonoto.gr απο την εξώδιο ακολουθία) σε ηλικία 50 ετών, αφού νικήθηκε από την επάρατη νόσο, ενώ  νοσηλεύτηκε στο Αττικό Νοσοκομείο Αθηνών και μετά στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Βασίλης Μαλαφέκας μεσουράνησε με τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας την δεκαετία του 80.

Με το εντυπωσιακό του ύψος ξεχώριζε στην αμυντική γραμμή της Καλαμάτας στα «πέτρινα χρόνια» της Γ΄Εθνικής, καθώς επίσης και για το πάθος του, ενώ εκτός από τον ΑΣ Ανδρούσης, την Εράνη Φιλιατρών και τη Μαύρη Θύελλα φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα αρκετών ομάδων των εθνικών κατηγοριών, όπως η μεγάλη Παναχαϊκή στην Α΄ Εθνική, αλλά και σε σωματεία της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας