«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» : ΜΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΕΞΑΔΑ ΤΑΛΕΝΤΩΝ

Η ανάδειξη του ντόπιου στοιχείου αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα για τη «Μαύρη Θύελλα» του Σταύρου Παπαδόπουλου που ήδη έχει οργανωθεί αρκετά πάνω σε αυτό το κομμάτι από το καλοκαίρι και μετά.

Μάλιστα, ο υπεύθυνος των ακαδημιών Παναγιώτης Δρούγας δεν δίστασε προχθές να παρουσιάσει το… διάδοχό του. Ο «Μαραντόνα» σύστησε το 14χρονο Παναγιώτη Οικονομέα, βασικό αριστερό μπακ και στις μικτές Μεσσηνίας, ως νέο… Δρούγα, λέγοντας πως είναι καλύτερος απ’ ότι ο ίδιος στην ηλικία του.

Δεν είναι, όμως, μόνο ο Οικονομέας, αλλά μία πεντάδα ακόμα νεαρών που αποτελούν τη… ραχοκοκαλιά της παιδικής ομάδας της «Μαύρης Θύελλας» που διανύει εντυπωσιακή πορεία στο αντίστοιχο πρωτάθλημα με 8 νίκες σε 9 αγώνες.

Ο 15χρονος Ζώτος, που λίγο έλειψε το περασμένο καλοκαίρι να βρεθεί στον ΠΑΟΚ, σκοράρει με μεγάλη συχνότητα για τη θέση που παίζει (χαφ). «Σφαίρα» ο 14χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός Ρουμελιώτης. Οι 14χρονοι Δρίμης και Κάτσος είναι οι συνεχιστές της μεγάλης… σχολής αμυντικών που πάντοτε ξεπηδούσαν από το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, ενώ ο 14χρονος Τσιγαρίδης πλαισιώνει τους προηγούμενους σε μία πραγματικά αξιόλογη εξάδα που υπόσχεται πολλά για τα επόμενα χρόνια.

notosport.eleftheriaonline.gr