«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας

Στο 93′ και στην τελευταία φάση του αγώνα η Καλαμάτα κατάφερε να ισοφαρίσει τον Μιλτιάδη σε 1-1 και να μην υποστεί την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής.

Η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη με αποτέλεσμα να φέρει για πρώτη φορά φέτος πολύ γκρίνια στην κερκίδα από τα 600 άτομα που βρέθηκαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Πάντως, στην βαθμολογία η Μαύρη Θύελλα βρίσκεται στην κορυφή με τρεις βαθμούς διαφορά από τον Μιλτιάδη και τέσσερις από την Αναγέννηση Παραλίας και τον Πανθουριακό.

Όλοι στο στρατόπεδο των «μελανόλευκων» έχουν καταλάβει ότι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλα τα παιχνίδια και να μην υποτιμούν κανέναν αντίπαλο.

Ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσάκωνας μίλησε στο Notosport, λέγοντας τα εξής: «Οι βαθμοί που έχουμε πάρει είναι ικανοποιητικοί και η ομάδα είναι πρώτη αλλά το θέαμα δεν είναι αυτό που θέλουμε. Έχουμε πραγματικά καλούς παίκτες αλλά μέχρι τώρα δεν αποδίδει η ομάδα το ποδόσφαιρο που μπορεί. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από τους παίκτες που σε πολλές περιπτώσεις αδικούν τους εαυτούς τους. Γίνεται μια νέα προσπάθεια στην Καλαμάτα με στόχο το καλύτερο. Καταλαβαίνω τον κόσμο που δυσανασχετεί αλλά χρειάζεται υπομονή. Πρέπει να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο το άσχημο αποτέλεσμα με τον Μιλτιάδη και περιμένουμε ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα στην συνέχεια».

Από κει και πέρα, ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Αρφαρών όπου στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες και η παραμονή στην πρώτη θέση.