«Μελανόλευκος» θρίαμβος, διέλυσε 3-2 τον Πανηλειακό

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πέρασε η Καλαμάτα, καθώς κέρδισε με 3-2 τον Πανηλειακό στο γήπεδο του Μεσσηνιακού παρουσία περίπου 1500 θεατών ανάμεσα σε αυτούς και 100 φίλων των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι είχαν καταλάβει ξεχωριστή θύρα.

Η Διακύμανση του σκορ:

Ο Καλαντζής έκανε το 1-0 στο 2′ λεπτό, στο 20′ ο Βλαχόπουλος για τους ερυθρόλευκους πέτυχε το 1-1, ένα λεπτό αργότερα η ομάδα της Καλαμάτας πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ με τον Αθανασόπουλο που σημείωσε το 2-1,  στο 40′ ξανά ο Καλαντζής ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 και στο 79΄ ο Μπεγκλετσής μείωσε σε 3-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Καλαμάτα περνάει στην επόμενη φάση, όπου την Τετάρτη 3 Μαΐου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το Κερατσίνι. Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε 4-0 τα Σούρμενα.

Να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε ληστεία σε βάρος των διαιτητών από αγνώστους, καθώς μετά το τέλος του αγώνα έλειπε από τα αποδυτήρια τους η χρηματική αμοιβή που τους είχε καταβληθεί πριν την έναρξη του ματς και γι’αυτόν τον λόγο μέχρι αργά το βράδυ δεν έκλειναν το φύλλο αγώνα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κυριακόπουλος, Καλογερόπουλος, Καντούτσης, Λιόλιος, Μπαστακός, Μπεγέτης, Νικολόπουλος (84΄Σαραντόπουλος), Βασιλόπουλος (80΄Μερκούρης), Αθανασόπουλος, Καλαντζής και Τσουλάκος (82΄Σταματελόπουλος)

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Χατζηστάμου (73′ Παναγόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Μπουρνέλης, (46΄Παπαπέτρου)  Νιφορόπουλος, Πλαστουργός (46΄Σκοζάι), Τσουκαλάς, Στούπης, Μπεγκλετσής, Βλαχόπουλος και Σωτηρόπουλος