ΝΕΔΟΥΣΑ ΑΛΑΓΟΝΙΑΣ – ΑΠΣ ΑΡΙΣ 0-3. Επεισοδιακή νίκη και Β’ Τοπική!

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, νεύρα, ένταση, διακοπή, αποβολές, ο ΑΠΣ Άρις πήρε την νίκη με 3-0 κόντρα στην Νέδουσα Αλαγονίας και «σφράγισε» το εισιτήριο της ανόδου στην Β’ Τοπική.

Στο 31′ ο Πετρόπουλος έκανε το 0-1 ενώ λίγα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου έγινε ο κακός χαμός στο γήπεδο Π. Μπαχράμης. Ο τερματοφύλακας της Νέδουσας Παναγιώτης Γιαννούλης και ο επιθετικός του ΑΠΣ Άρις Νίκος Βασιλόπουλος είχαν μία έντονη λογομαχία.

Ο διαιτητής κ. Ρέκκας απέβαλε μόνο τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας δικαιολογώντας ότι έπιασε τον αντίπαλο παίκτη από το λαιμό.

Σε αυτό το σημείο είχαμε είσοδο των παραγόντων της Νέδουσας στον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια το διαιτητικό τρίο να αποσυρθεί στα αποδυτήρια για 15 λεπτά.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Σόφτης έκανε το 0-2 και στο 61′ ο Λυμπερόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρέκκας, με βοηθούς τους Παναγιωτόπουλο και Μιχαλόπουλο.

ΝΕΔΟΥΣΑ ΑΛΑΓΟΝΙΑΣ: Π. Γιαννούλης, Μιχαλόπουλος, Φασουλής (46′ Κουρεντζής), Αντωναίος, Μουστάκας, Χ. Γιαννούλης, Παρασκευάς, Κόρμαλης (65΄Καλογερόπουλος), Παυλόπουλος, Αντωνέας, Κωνσταντινίδης (45′ Μητρόπουλος).

ΑΠΣ ΑΡΙΣ: Αγγελής, Πετρόπουλος (63′ Πατσιώτης), Ντάκουρης, Καμαρινάκης, Δρακοπαναγιωτάκης, Τσιακήρ – Όγλου (22′ Βασιλόπουλος), Φράγκος, Σόφτης, Παπαχρόνης, Τσιγάρος, Λυμπερόπουλος.