ΟΜΟΝΟΙΑ: Δημάκης «Να γίνει ένα ωραίο ματς και να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι»

Oλοκληρώθηκε σήμερα χωρίς περαιτέρω προβλήματα η προετοιμασία της Ομόνοιας για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην Σπερχογεία.

Ο προπονητής Σωτήρης Δημάκης έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του για το συγκεκριμένο παιχνίδι με την νίκη να είναι αυτοσκοπός ώστε η Καλαματιανή ομάδα να μείωσε τους δύο βαθμούς την διαφορά από την πρωτοπόρο Σπερχογεία.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής: «Καταρχήν να ευχηθώ μέσω του σαιτ σας καλή χρόνια με υγεία σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Μεσσηνίας. Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος την Σπερχογεία, ένα ντέρμπι στο οποίο και οι δυο ομάδες έχουν η καθεμία από τη δίκη της πλευρά τα πλεονεκτήματα για να το κερδίσουν.

Η Ομόνοια σαν γηπεδούχος και η Σπερχογεια σαν πρωτοπόρος και αήττητη για 10 συνεχόμενα παιχνίδια. Σίγουρα η Σπερχογεία με νίκη παίρνει μεγάλο προβάδισμα για την υπόθεση τίτλος όπως και εμείς με νίκη μειώνουμε την ψαλίδα.

Αυτό που θέλω να πιστεύω είναι ότι θα γίνει ένα ωραίο ματς χωρίς σκοπιμότητες και θα το ευχαριστηθούν όλοι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Πιστεύω πως η ομάδα μου έχει και την ποιότητα και το υλικό να καλύψει τις απουσίες και θεωρώ ότι τα παιδιά θα δώσουν στο συγκεκριμένο ματς τον καλύτερο τους εαυτό».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο κ. Δημάκης μας τόνισε: «Μεταγραφικά δεν θα γίνει κάποια κίνηση μόνο και μόνο για να πάρουμε παίκτη, η ομάδα είναι μέσα στο στόχο της, είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα, έχει ελπίδες για τον τίτλο.

Έχει μαζί με την Σπερχογεία την καλύτερη επίθεση, την δεύτερη καλύτερη άμυνα, άρα θα κάνει μεταγραφή μόνο αν βρεθεί κάτι καλό με προοπτική και για το μέλλον. Καλή χρόνια και πάλι σε όλους με υγεία πάνω από όλα».

Τέλος, μοναδικός απών θα είναι ο τιμωρημένος Κωστόπουλος ενώ να θυμίσουμε ότι έχει αποχωρήσει και ο Δρογγίτης.