ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΜΠΟΥΧΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ.

Με δημόσια ανακοίνωση του στο facebook ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την προεδρία του Παναθηναϊκού Καλαμάτας ο Δημήτριος Μπούχαλης. Αναλυτικότερα:

» Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια στη διοίκηση του Παναθηναϊκού Καλαμάτας, κλείνει ένας κύκλος, μια σημαντική περίοδος της ζωής μου, με συγκινήσεις, εντάσεις, λύπες και χαρές.

Οδοιπόρος για τρία χρόνια σε ένα δρόμο μοναχικό, εγώ ο προπονητής και οι παίκτες, χωρίς να βρεθεί ούτε ένας Παναθηναϊκός να συνδράμει αυτή την προσπάθεια.

Δυστυχώς οικονομικοί, επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στη διοίκηση του συλλόγου.
Αφήνω την ομάδα, μετά την άνοδο στη Β’ κατηγορία, σε άριστη κατάσταση, με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, κατά κανόνα νέους και το κυριότερο καταπληκτικούς χαρακτήρες, με ανακαινισμένα αποδυτήρια και ποδοσφαιρικό υλικό που θα ζήλευαν και ομάδες της Super League.

Θα είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση γίνει για την διάδοχη κατάσταση και δηλώνω ότι θα είμαι δίπλα σε όποιον αναλάβει τη διοίκηση του συλλόγου.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με τους οποίους τρία χρόνια πορεύτηκα μαζί, τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, τους Φώτη Γεωργόπουλο, Ζώη Δούβα και Σταύρο Χριστόπουλο ο οποίος άνοιξε και έκλεισε αυτόν τον κύκλο και στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσει να κάνει από εδώ και πέρα.

Ραντεβού στις κερκίδες.»