ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΔΑΝΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-2. Μέσα σε έξι λεπτά πήραν τον βαθμό οι φιλοξενούμενοι

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το παιχνίδι Παναθηναϊκός Καλαμάτας – Δαναός Καλαμάτας που πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο Γ. Λουκαρέας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά ορεξάτοι στο ματς, στο 4′ ο Πανταζόπουλος έκανε το 1-0 και στο 10′ ο Χριστόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.

Στο 33′ ο Κωτσάκης με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Δουβίκα και στο 40′ ο Πανταζόπουλος έχασε πέναλτι για την ομάδα του και την ευκαιρία να γράψει το 3-0.

Στο 84′ ο Κουτσουρόπουλος με σουτ μείωσε σε 1-2 και στο 91′ ο Κλάδης με εκτέλεση φάουλ και ενώ η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι έκανε το τελικό 2-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκούμας, με βοηθούς τους Τζεμάλαι και Καυκά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δουβίκας, Μαργιόλης, Κυριακόπουλος, Κουτσουδάκης, Πετρόπουλος, Χριστόπουλος (51′ Ξυνός), Τσούκλερης (30′ Σαγιάννης), Γιαννακόπουλος, Πανταζόπουλος (57′ Φίλιος), Προζυμάς (30′ Μπουραντώνης), Γάλλος.

ΔΑΝΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κακούρος, Αρβανίτης, Κουφός (46′ Χρόνης), Μπαρδόσι, Μέμα, Βρυώνης (46′ Νίκας), Κωτσάκης (68′ Ψυχογιάννης – Ψυρογιάννης), Μιχαλέας, Κουτσουρόπουλος, Κλάδης, Ντάκουρης (62′ Ξαρχάκος).