ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανακοίνωση για την χρονιά που πέρασε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:

«ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑήΔΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑΥΤΟ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ.
ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ- Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ.

ΟΛΟΙ ΦΕΤΟΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΧΟΝΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ. ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ Η ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ. Σ’ΑΥΤΑ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ Σ’ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε.Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ. ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ. ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/5 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΕΙΔΑ ΤΟΥ Δ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝ/ΚΟ ΠΑΝΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ».