Περνά στην αντεπίθεση ο Σταύρος Παπαδόπουλος για τα επεισόδια!

Μπορεί η Καλαμάτα να μην απάντησε στην ανεκδιήγητη ανακοίνωση του Πανηλειακού αλλά ο Πρόεδρος Σταύρος Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του μίλησε «έξω από τα δόντια».

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε στο notosport.gr «Αισθάνθηκα ντροπή μετά από όσα έμαθα ότι έγιναν. Θέλουμε να πάμε μέχρι τον τελικό αλλά όχι έτσι. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Έσπασαν 400 καθίσματα, ποιός θα τα πληρώσει όλα αυτά;»

Το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει και πάλι με τις… ευλογίες του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη η κουβέντα για την άρση της απαγόρευσης στις μετακινήσεις των οπαδών, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνα τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ομάδας. «Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μην πηγαίνουν οπαδοί των φιλοξενούμενων εκτός έδρας σε παιχνίδια υψηλού κινδύνου. Η κάθε ομάδα να παίζει μπροστά στο κοινό της που θα είναι υπεύθυνο και για την προστασία του γηπέδου αλλά και της ομάδας που υποστηρίζει» τόνισε ο Σταύρος Παπαδόπουλος που δεν θέλησε να δώσει συνέχεια σε όσα υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο επίσημος Πανηλειακός. «Δεν νομίζω ότι τέτοιες ανακοινώσεις βοηθούν να εκτονωθεί η κατάσταση» κατέληξε.