Προκλητικές δηλώσεις Γιαννόπουλου του Μιλτιάδη. «Θα φάτε φάπες στο Πυργάκι» (!)

Χαμός επικρατεί από το πρωί στα ποδοσφαιρικά στέκια της Καλαμάτας, από τις προκλητικές δηλώσεις του Τερματοφύλακα του Μιλτιάδη Κώστα Γιαννόπουλου που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό του facebook. οι δηλώσεις του λοιπόν ανέφεραν τα εξής:

«Είστε μάγκες έχετε κάτι αρ….ια ΝΑ. Κόντρα σε όλους δείξαμε ότι αξίζουμε μόνο την κορυφή!!! Είμαι περήφανος που κάνω 500 χιλιόμετρα κάθε Σαββατοκύριακο για να σας δω να ματώνουμε στο γήπεδο και για την νίκη…»

Όλα καλά μέχρι εδώ. Αυτό όμως που εξαγρίωσε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους της «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ» και δεχτήκαμε πολλά μηνύματα από εξαγριωμένους δυσαρεστημένους φιλάθλους, ήταν το υστερόγραφο που έλεγε τα εξής:

«Υ.Σ.  Έχει και δεύτερο γύρο γατάκια και στον ΠΥΡΓΟ θα πέσει φάπα που θα κοτσοπηδάτε σαν τα κατσίκια….. Δεν σας ξεχνάω με τίποτα……»  !!

screenshot_smartselect_2016-11-21-18-24-51

Πολύ λογικό είναι μετά από τον αγώνα της Καλαμάτας με το Μιλτιάδη και την ισοπαλία να σκεφτεί λογικά κάποιος ότι ο πορτιέρο αναφέρεται προς τους ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας και γενικότερα στην ομάδα στην ανάρτηση του στο facebook. Μετά από λίγες ώρες ο Νίκος Γιαννόπουλος μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε και τα τηλέφωνα που έπεσαν, έσπευσε να διορθώσει την ανάρτηση ρίχνοντας αλλού τις βολές. Η νέα διορθωμένη ανάρτηση του έλεγε:

«Υ.Σ. Εσείς που πριν λίγες ημέρες πανηγυρίζατε πως μας διαλύσατε και ότι είμαστε βλάχοι και μπουρδέλο, έχει και δεύτερο γύρο γατάκια και στον ΠΥΡΓΟ θα πέσει φάπα που θα κοτσοπηδάτε σαν τα κατσίκια….. Δεν σας ξεχνάω με τίποτα……» 

Δεν θέλει φυσικά και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος που στοχεύει η νέα διορθωμένη δήλωση του.

Τελικά μετά από μεγάλη διάσταση που πήρε το θέμα, η ανάρτηση σβύστηκε εντελώς αφού ακόμα και αργά ο ποδοσφαιριστής κατάλαβε το λάθος μιας τέτοιας ανάρτησης και μάλιστα δημόσιας! Τα συμπεράσματα δικά σας, και εμείς απλά να πούμε πως καλό θα είναι κάποιοι να είναι πιο προσεκτικοί στο εξής στις δηλώσεις τους και σε τι ανεβάζουν δημόσια, και πόσο μάλλον όταν αυτά αφορούν και αναφέρονται για την μεγάλη ομάδα του Νομού την «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»! Και όλα αυτά χωρίς μάλιστα να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στον αγώνα. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει…