Σταύρος Τσουλάκος: ‘Έκανα υπομονή αρκετό καιρό αλλά το ποτήρι ξεχείλισε. Δεν έφυγα από την ομάδα για οικονομικούς λόγους’ !

Έλυσε την σιωπή του ο Σταύρος Τσουλάκος μετά την αποχώρηση του από τον Πάμισο, μετά και τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που προκάλεσε η αντικανονική όπως τελικά αποδείχτηκε συμμετοχή του Γιώργου Μουλιάτου, με αποκορύφωμα την αποχώρηση και του Αντώνη Μαυρέα! Ο Σταύρος Τσουλάκος μιλώντας στο taklin.gr είπε τα εξής:

‘Καταρχήν είμαι απόλυτος πως δεν ήταν οικονομικός ο λόγος που έφυγα από την Μεσσήνη. Όπως φυσικά δεν είχα κάποια ομάδα στο μυαλό μου να πάω πριν την αποχώρηση μου. Έχω καταλάβει πως ‘κάποιοι’ προσπαθούν με ύπουλο τρόπο να μου φορτώσουν ότι άσχημο συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στον Πάμισο. Παρόλο που η ομάδα ήταν συνέχεια πρώτη κάποιοι μας κατηγορούσαν από την διοίκηση αλλά και αρκετοί φίλαθλοι, αυτά γίνονταν ακόμα και όταν η ομάδα βρισκόταν στο +5 από τον δεύτερο! Μετά τον αγώνα με τον Άγρα μας είπαν πως δεν κάνουμε για πρωταθλητισμό, ενώ ξαφνικά μετά την ένσταση και την αφαίρεση πολύτιμων πόντων μας είπαν πως μπορούμε!

 Όλο αυτό προσωπικά το θεωρώ κοροιδία , και ο κύριος λόγος που δεν μπορούσα να μείνω ήταν η αρνητική στάση της διοίκησης προς το πρόσωπο μου. Στην ομάδα υπήρχαν αρκετά προβλήματα που δεν αφήσαμε ποτέ ούτε εμείς αλλά ούτε και ο προπονητής μας να βγούνε προς τα έξω, και κατάλαβα πως αυτή η ομάδα πλέον δεν με εκπροσωπούσε ως ποδοσφαιριστή. Ήθελα πολύ καιρό να φύγω και έκανα υπομονή, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε με την αφαίρεση των βαθμών χωρίς στην ουσία εμείς οι παίχτες αλλά και το τεχνικό τιμ να ευθυνόμαστε για αυτό. Εύχομαι καλή πορεία στην πρώην ομάδα μου και ότι καλύτερο για την συνέχεια.’

Τέλος τον Σταύρο Τσουλάκο ήδη τον έχουν πλησιάσει ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους όπως ο Φωστήρας αλλά και η ‘Μαύρη Θύελλα’. Θεωρούμε πάντως πως το πιθανότερο σενάριο είναι ο ικανός επιθετικός να φορέσει και πάλι μετά από αρκετά χρόνια την φανέλα της Καλαμάτας, χωρίς να αποκλείονται όμως και άλλες εκπλήξεις!