Σύσκεψη στο Νέο Δημαρχείο για τα προβλήματα στο πρώην Πολυκλαδικό.

«Κύριε Νίκα, το κρύο πλέον έχει γίνει ανυπόφορο» αναφέρουν στην επιστολή τους οι μαθητές του

4ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας, καθώς το πρώην Πολυκλαδικό στο οποίο στεγάζεται και το 6ο Λύκειο της πόλης δεν διαθέτουν θέρμανση!!!Σε επιστολή τους οι μαθητές αναφέρουν:

«Αξιότιμε κύριε Νίκα Παναγιώτη, με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να αναφέρουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ως μαθητές του 4ου Ε.Π.Α.Λ. Καλαμάτας.

Αυτή τη σχολική χρονιά , το σχολείο μας στερείται θέρμανσης, καθώς ο καυστήρας δε λειτουργεί και σώματα λείπουν από αρκετές αίθουσες διδασκαλίας με αποτέλεσμα να κρυώνουμε κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Το πρόβλημα αυτό έχει γίνει ακόμα πιο έντονο αυτές τις μέρες που κακοκαιρία έχει πλήξει ολόκληρη τη χώρα μας. Το κρύο πλέον έχει γίνει ανυπόφορο κάτι το οποίο δυσχεραίνει ιδιαίτερα το μάθημά μας.

Ο διευθυντής του σχολείου μας έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα ακόμα και να το επιδιορθώσει μόνος του, δυστυχώς δίχως αποτέλεσμα.

Θεωρούμε, ότι οι αρμόδιες αρχές θα έπρεπε να είχαν επιληφθεί του θέματος και να μας είχαν βοηθήσει. Παρακαλούμε πολύ, να λάβετε υπόψη σας το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και να αντιληφθείτε πόσο δύσκολο είναι να κάνουμε μάθημα κάτω από αυτές τις συνθήκες που δε θα ήταν ευχάριστες σε κανέναν μας.

Περιμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας!

Με εκτίμηση Οι Μαθητές του 4ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας»

Σήμερα για το θέμα υπήρξε και επίσκεψη στο νέο Δημαρχείο, ενώ ακολούθως ο κ. Νίκας βρέθηκε στο κτήριο το οποίο στερείται θέρμανσης. Δείτε το ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης BEST.

best-tv.gr