Τέλος Άγρας: «Τις πταίει» για την αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας;

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους και λένε πως η ομάδα παρουσιάζει την χειρότερη εικόνα των τελευταίων ετών. Μετά από 23 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η ομάδα των Γαργαλιάνων βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος έχοντας «μαζέψει» μόλις 19 βαθμούς. 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 14 ήττες έως τώρα, έχοντας την χειρότερη άμυνα, καθώς έχει δεχτεί 47 γκολ! Αυτή τη στιγμή όπως έχουν τα πράγματα αν η ομάδα της Πύλου πέσει από την Γ’ Εθνική κατηγορία είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος του υποβιβασμού για την ιστορική ομάδα των Γαργαλιάνων.

Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο που πλέον ο πάτος είναι προ των πυλών, και αυτό είναι το μόνο που έχει απομείνει για να υπάρξει η ελπίδα της ανοδικής πορείας. Η ομάδα του Άγρα έχει βρεθεί πολλές φορές μπροστά σε δύσκολες στιγμές στο παρελθόν, ωστόσο πάντα υπήρχαν άνθρωποι που αγαπούσαν την ομάδα παθολογικά, αλλά ήξεραν και πως πρέπει να αντιδράσουν μπροστά σε κρίσεις, υπάρχουν τώρα αυτοί οι άνθρωποι; Η ομάδα των Γαργαλιάνων αυτή τη στιγμή χρειάζεται την βοήθεια όλων, έτσι ώστε να μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διεκδικήσει μέχρι την τελευταία στιγμή αυτό που της αξίζει!

Αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας πιστεύουν πως τα αντανακλαστικά από την πλευρά της διοίκησης ήταν μηδαμινά και παρασύρθηκαν όλοι σε μια ανεξήγητη σιγουριά από την αρχή της χρονιάς πως η ομάδα έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Άλλοι μιλούν για τον χειρότερο Άγρα των τελευταίων ετών, γεγονός  είναι ότι η «μπάλα» παίζεται εντός αγωνιστικού χώρου και όχι σε καφενεία και καφετέριες.

Οι μεταγραφές στο ράστερ διαδέχονταν η μια την άλλη με αποτέλεσμα η ομοιογένεια της ομάδας ακόμη και στα μέσα του πρωταθλήματος να αποτελεί ερωτηματικό. Ακούγεται περίεργο, αλλά η φυγή Ερέκι επέφερε έως και ανεπανόρθωτη ζημιά στην ομάδα, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες. Από την άλλη, οι τιμωρίες που έχουν δεχτεί, από διαιτητές, τη φετινή χρονιά οι παίκτες της ομάδας δεν έχουν προηγούμενο.

Η αλήθεια είναι ότι η ευθύνη δε βαραίνει τους παίκτες, γιατί πάνω από τους παίκτες βρίσκεται ο προπονητής και πιο πάνω η διοίκηση.

Διοίκηση, προπονητής, παίκτες και κόσμος πρέπει όλοι να βοηθήσουν σε αυτή την κρίσιμη στιγμή την ομάδα για να μπορέσει να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες και να σταθεί στα πόδια της.

gargalianoionline.gr