ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Μαυρέας: «Απαιτώ το σεβασμό, ο Άγρας θα δείξει τις δυνατότητές του»

Ήταν μια ήττα που μπορεί να γίνει ένα μεγάλο μάθημα και να μας προσγειώσει για να καταλάβουμε και να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες μας. Ο Πανθουριακος ήταν σαφέστατα καλύτερος από εμάς και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κάκιστοι.

Χωρις την απαιτούμενη συγκέντρωση υπάρχουν ματς που μπορεί να διασυρθείς. Αντιδράσαμε στο δεύτερο μέρος έστω και για λίγο χρονικό διάστημα και δείξαμε κάποιες αρετές που έχουμε σαν ομάδα. Συνεχίζουμε με ηρεμία και πολλή δουλειά ο Άγρας είναι μια από τις πολύ σοβαρές ομάδες διοικητικά, και μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο και το οποίο θα αποδεικνύει σε κάθε υποχρέωση μας.

Περίμενα από τον κ. Αλεξέα έστω και λίγο αργά μια συγγνώμη αλλά δεν ήρθε. Απαιτώ το σεβασμό προς το Σωματείο που υπηρετώ, προς τους ποδοσφαιριστές μου και φυσικά σε εμένα. Καταλαβαίνω με τόσα χρόνια εμπειρίας τα ανθρώπινα λάθη , όλα συγχωρούνται αλλά η ειρωνεία και η κοροϊδία ποτέ. Με 30 και παραπάνω χρόνια στο ποδόσφαιρο και στα κοινά του νομού μας, απαιτώ το Σεβασμό κύριοι της ΕΠΣΜ, Επιτροπές και λοιποί!».