Τι δηλώνει ο Σταύρος Τσουλάκος για τον πανηγυρισμό του στο γκολ εναντίον του Παμίσου !

Ο Σταύρος Τσουλάκος (Φωτό με τον Νίκο Λυμπερόπουλο) σε δηλώσεις του, προσπαθεί να εξηγήσει και να δικαιολογήσει την κατά τα άλλα κατακριτέα κίνηση του να πανηγυρίσει με τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε εναντίον του Παμίσου Μεσσήνης, και που πέρυσι κατά το πρώτο ήμισυ του πρωταθλήματος αγωνιζόταν εκεί.

Σταύρος Τσουλάκος:

«Θεωρώ πως η κίνηση μου αυτή ήταν άσχημη από την μεριά μου, αφορούσε όμως συγκεκριμένα άτομα που βρίσκονταν στο γήπεδο. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους υγιείς φιλάθλους της ομάδας μου και της ομάδας του Παμίσου, αλλά τονίζω πως η χειρονομία μου αφορούσε συγκεκριμένα άτομα που δεν σταμάτησαν να βρίζουν χυδαία εμένα και την οικογένεια μου κατά την διάρκεια του αγώνα. Εκτός του ότι δεν είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δεν παύω να είμαι και άνθρωπος, και κάτι η ένταση του αγώνα, κάτι τα όσα χυδαία και χωρίς λόγο άκουγα συνεχώς από πολύ μικρή μερίδα οπαδών του Παμίσου, με ανάγκασαν να φερθώ ανώριμα στην συγκεκριμένη στιγμή! Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με την ομάδα της Μεσσήνης ούτε και με τους φιλάθλους, αλλά φυσικά ούτε και έφυγα με τρόπο που μερικοί πάνε να περάσουν. Έφυγα γιατί με ζήτησε η μεγάλη ομάδα της Πόλης που ζω και μεγάλωσα και αγαπώ από μικρό παιδί όπως και οι περισσότεροι στην Μεσσηνία, και δεν πήγα σε καμία ανταγωνιστική ομάδα του Παμίσου στο Α’ τοπικό αν και είχα προτάσεις από άμεσους ανταγωνιστές την συγκεκριμένη περίοδο. Δεν ξέρω γιατί γίνεται όλος αυτός ο πόλεμος στο πρόσωπο μου από πέρυσι και χωρίς να έχω μιλήσει ποτέ. Την προηγούμενη Κυριακή όμως με αυτά που άδικα άκουσα, θεωρώ πως ξεχείλησε το ποτήρι και ξέσπασα ακόμα και αδικαιολόγητα.»

Όσον αφορά κάποιες δηλώσεις από παράγοντα των ‘πρασίνων΄ προς το προσωπό του μας είπε:

‘Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα μου, όπως το ίδιο έκανα και πέρυσι στον Πάμισο όπου αγωνιζόμουν και έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για να κερδίσει η ομάδα. Θεωρώ όμως πως η μη επίτευξη του στόχου του περσινού πρωταθλήματος από τον Πάμισο, δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών γενικότερα, αλλά με άλλους εξωαγωνιστικούς παράγοντες, και έτσι ίσως δικαιολογείτε και η εξεύρεση εξιλαστήριων θυμάτων από κάποιους παράγοντες, ώστε να δικαιολογίσουν τα λάθη τους, λέγοντας ψέμματα και ανακρίβειες εναντίων συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών!’