2ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – 2ο ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-5. Λάθη και δεύτερος βοηθός στέρησαν την πρόκριση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν τα κατάφερε το 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας που γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 από το 2ο ΓΕΛ Τρίπολης σήμερα το πρωί στο γήπεδο Π. Μπαχράμης.

Έτσι, αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του θεσμού και έχασε δίκαια πληρώνοντας τα αμυντικά λάθη αλλά και τις αποφάσεις του δεύτερου βοηθού από την Αρκαδία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα καθώς στο 5′ ύστερα από πανέμορφη σέντρα του Χότζα, ο Τριανταφυλλάκης με πλάσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 6′ ο Τσεκάνι έκανε το σουτ από 30 μέτρα με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 10′ ο Αντζούλας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κατσίρα κάνοντας το 1-1 και ενώ κανείς δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα.

Στο 25′ ο Κατσίρας ανέτρεψε τον Γεωργόπουλο εκτός περιοχής αλλά ο δεύτερος βοηθός κ. Ζόμπρος έδειξε πέναλτι με τον κ. Κουτσαναστάση να δίνει την εσχάτη των ποινών. Φυσικά, τα παράπονα της Καλαματιανής ομάδας ήταν εντονότατα και δικαιολογημένα. Ο Αντζούλας από τα 11 βήματα δεν αστόχησε κάνοντας το 1-2.

Στο 35′ ο Χριστόπουλος στην πορεία της μπάλας με πλάσε έκανε το 1-3 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 51′ ο Γεωργόπουλος έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι του Κατσίρα.

Στο 69′ ο Γεωργόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-4.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Γεωργόπουλος και πάλι έγραψε το 1-5 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

2ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κατσίρας, Χότζα, Μουρούφας, Σταθούλης, Σαραντόπουλος, Τσεκάνι, Δούβας, Τριανταφυλλάκης (70′ Τσαγκλής), Ντόστι (41′ Ντότσι), Ομέρι, Μανουσόπουλος (70′ Κουρέτας).

2ο ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιώσης, Μαχαίρας, Αντωνίου (70′ Κωνσταντόπουλος), Ζαβός, Τσιώρος, Αντζούλας, Μέγγος, Κωτσόπουλος, Γεωργόπουλος, Χριστόπουλος, Ανδριανόπουλος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ