Παρασκευή , 18 Ιανουάριος 2019

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η περιοδεία σε Αμερική και Καναδά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με μεγάλο σεβασμό, αγάπη και εκτίμηση προς τον απόδημο Ελληνισμό ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης  έχει δώσει εντολή όπου υπάρχουν Έλληνες κ Πόντιοι  να  προσφέρει με τον δικό του τρόπο.
Τελείωσε έτσι με μεγάλη επιτυχία το δεκαήμερο τουρ του ΠΑΟΚ σε Αμερική Καναδά  – Νεα Υόρκη  Τορόντο Μόντρεαλ!

Και επίσημα λοιπόν νέες  Ακαδημίες με την σημαία του ΠΑΟΚ. Με επικεφαλής τον Βαγγέλη Πουρλιοτοπούλο και με τους Μαυρεα  Αντωνη, Αλεξανδρίδη Κυριάκο να βγάζουν ένα πολύ δύσκολο έργο και στέφεται με μεγάλη επιτυχία το σπουδαίο αυτό εγχείρημα και έτσι τώρα 3 ακαδημίες υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ στην Αμερική και στον Καναδά είναι γεγονός!

Συναντήσεις  προπονήσεις και ευρύτερες «μελανόλευκες»  υποχρεώσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα, ενώ  όλα πήγαν περίφημα με τους  τρείς  εκπροσώπους τους  ΠΑΟΚ να γυρίζουν ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα τις αποστολής σε Αμερική Καναδά, όπου είχαν μάλιστα και συνάντηση με την τοπικό σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ (κεντρική μας φωτό)

«Από τον βορρά μέχρι τον νότο, από την Ελλάδα μέχρι την Αμερική και τον Καναδά, όλα πλέον μελανόλευκα. Έγινε σπουδαία δουλειά απ’ όλους αυτές τις ημέρες σε Αμερική και Καναδά και ευχαριστούμε πάνω απ’ όλα τον ηγέτη του ΠΑΟΚ τον κύριο Ιβάν Σαββίδη για την εμπιστοσύνη του και για το γεγονός που στηρίζει και αυτό το μεγάλο ΠΑΟΚτζίδικο εγχείρημα», δηλώνει o μεγάλος Αντώνης Μαυρέας.

Δείτε ακόμα...

Παίκτες έδειραν διαιτητή και βοηθό στα τοπικά Κορινθίας

Ο αγώνας του Βελλερεφώντα Αρχαίας Κορίνθου και Σοφικού 05 για τα τοπικά της Κορίνθου στιγματίστηκε …

«Καμπανάκι» από Σωκράτη στην Άρσεναλ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκρουσε τον κωδωνα του κινδύνου στην Άρσεναλ για τη μάχη της τετράδας, …

error: Content is protected !!