Σάββατο , 20 Οκτώβριος 2018

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κομπότης «Από θύματα γίναμε θύτες. Δεν έχω ανάγκη να απολογηθώ σε κανέναν»

Επιστολή προς το www.taklin.gr απέστειλε ο Πρόεδρος του Ηρακλή Καλαμάτας Παναγιώτης Κομπότης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Δεν έχω ανάγκη να απολογηθώ σε κανέναν. Αυτό το γνωρίζουν όλοι. Είμαι η ομάδα που στο πρώτο γύρο προπηλακίστηκε σε γήπεδο και στο δεύτερο γύρο δεν έγινε το παραμικρό στην έδρα μας.

Πριν 6 χρόνια πέσαμε κατηγορία στην έδρα μας από αδιάφορη ομάδα και όλοι φύγαμε αγαπημένοι από το γήπεδο.

Είμαι ο παράγοντας που δεν έχω κυνηγήσει ποτέ παίκτες και προπονητές άλλων ομάδων. Όσο αφορά τα επεισόδια είναι καταδικαστέα, όλοι ξέρουν αλλά όλοι κάνουν τους ανήξερους για το πως ξεκίνησαν.

Όλα άρχισαν από τον κ. Νικητόπουλο, ο οποίος στην συνέχεια χτυπήθηκε. Κανένας 15χρονος παίκτης δεν κτυπήθηκε, πόσο μάλλον από τον Ηρακλή που αποτελείται από ακαδημίες τόσα χρόνια και ξεχωρίζει για το ευ αγωνίζεσθαι.

Θεώρησα καλό να εισέλθω στον αγωνιστικό χώρο αν και δεν ήμουν γραμμένος στο φύλλο αγώνος για να ηρεμήσω τα πνεύματα και ενώ είχαν ηρεμήσει μεταξύ των ποδοσφαιριστών σπάει η πόρτα και μπουκάρουν μέσα οπαδοί και παράγοντες του Χανδριναϊκού.

Χτυπήθηκαν παίκτες μου, που για μένα αυτοί οι παίκτες και η λέξη παίκτες είναι ότι ιερό. Αναγκάστηκα φυσικά και εγώ να απωθήσω χωρίς όμως να κάνω το κάτι παραπάνω. Κανένας μα κανένας δεν μιλάει να πει την αλήθεια και όλοι κρύβονται.

Από θύματα θα γίνουμε θύτες. Επικαλούμε το βίντεο του αγώνα που είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Ο Ηρακλής θα υπάρχει για πάντα».

Δείτε ακόμα...

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Δύο αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική

Δύο αγώνες θα διεξαχθούν σήμερα για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Τοπικής. Συγκεκριμένα: …

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής

Αναλυτικά, οι διαιτητές μαζί με τους βοηθούς για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 …

error: Content is protected !!