Σάββατο , 23 Μάρτιος 2019

«Μαύρη Θύελλα»: Μόνο άνοδο βλέπει την νέα σεζόν η διοίκηση

Χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με σοβαρότητα και.. σιγουριά στον λόγο της παρουσία αρκετών φιλάθλων της και του κ. Χριστόπουλου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης(25/4) η απολογιστική συνέντευξη της διοίκησης της «Μαύρης Θύελλας»

Έγινε ο απολογισμός για το πρώτο τρίμηνο της παρουσίας της στα διοικητικά της ομάδας -θυμίζουμε ανέλαβε επίσημα τις τύχες της ομάδας στις 20/1, παραμονές του παιχνιδιού με τον Πανηλειακό- ενώ αναφέρθηκαν και με λίγα λόγια για την επόμενη μέρα με τον κ. Χριστόπουλο να αναφέρει πως η «Μαύρη Θύελλα» βλέπει μόνο την κορυφή ώστε να φτάσει εκεί που της αξίζει.


Το πλάνο θα είναι πενταετές, με περισσότερες λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές μετά τις 15/5 όταν και θα δοθεί νέα συνέντευξη τύπου όπου παράλληλα θα γίνει γνωστό και το όνομα του νέου προπονητή.

Ο κ. Χριστόπουλος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, με τις περισσότερες από αυτές να αφορούν τους στόχους της ομάδας για την νέα περίοδο με τον Μεσσήνιο επιχειρηματία να απαντά ξεκάθαρα πως η ομάδα θα πετύχει και θα βρεθεί εκεί που της αξίζει.
Σε άλλη ερώτηση γιατί δεν συνεχίστηκε από την νέα διοίκηση η πορεία πρωταθλητισμού του πρώτου γύρου, πριν προλάβει να απαντήσει ο κ. Χριστόπουλος, φίλαθλοι της ομάδας πήραν τον λόγο και είπαν πως «η ομάδα από την αρχή της χρονιάς δεν πήγαινε για πρωτάθλημα» και συνέχισαν πως το ίδιο είχε δηλώσει και ο κ. Ζαλίκας μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Τσικλητήρα Πύλου που είχε λήξει ισόπαλο με 0-0.

Από εκεί και πέρα, όσοι βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο Elite, κρατάμε τις δηλώσεις για ξεκάθαρη πορεία πρωταθλητισμού την νέα σεζόν συνδυάζοντας την με σωστή λειτουργία όλων των τμημάτων του σωματείου, το ιδιαίτερο βάρος που θα δοθεί στην οργάνωση της ομάδας που αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της «Μαύρης Θύελλας»

Τέλος, σημαντική ήταν και η τοποθέτηση του κ. Σταματογιαννόπουλου, ο οποίος ουσιαστικά «άνοιξε» την πόρτα σε όλους όσους σε αυτό το τρίμηνο έχουν τεθεί απέναντι από την διοίκηση, καλώντας τους όποτε εκείνοι το θελήσουν να έρθουν σε επικοινωνία με τα μέλη της διοίκησης, ώστε να συζητήσουν και να λυθούν όλες τους οι απορίες και να πορευθούν όλοι μαζί για το καλό της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!

Δείτε ακόμα...

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Παρέμβαση των οργανωμένων για τις διοικητικές εξελίξεις

Σημαντική παρέμβαση για τις διοικητικές εξελίξεις και το αυριανό έκτακτο συμβούλιο στην Καλαμάτας κάνουν οι …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Κρίσιμη μέρα η αυριανή. Διάλυση ή ανακοχή;

Κρίσιμο είναι το αυριανό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στην ομάδα της Καλαμάτας μετά και τα τελευταία …