Δευτέρα , 20 Μάιος 2019

Η απόλυτη δικαίωση της Αχαϊκής. Δεν κάνει έφεση ο Αστέρας Βλαχιώτη

Κερδίζει η Αχαϊκή το ματς και -3 ο Αστέρας Βλαχιώτη. Εμείς εδώ από το thematch.gr το λέγαμε από τη πρώτη στιγμή πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τιμωρηθεί η Αχαϊκή.

Ο δικηγόρος της Αχαϊκής Χάρης Γρηγορίου ενημέρωσε τους υπεύθυνους της ομάδας πως ο Αστέρας Βλαχιώτη θεωρείται υπεύθυνος που δεν δέχτηκε να αγωνιστεί.

Η Αχαϊκή κερδίζει το ματς στα χαρτιά με 3-0 α.α ενώ από το Βλαχιώτη αφαιρούνται και 3 βαθμοί ενώ θα πληρώσει και χρηματικό πρόστιμο.

Απομένει αν το Βλαχιώτη θα καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης έτσι ώστε να εξεταστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Πλέον, έχουμε την τελική κατάταξη της των ομάδων. Δείτε την σχετική βαθμολογία του 5ου ομίλου.

Μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ η οποία δικαίωσε την Αχαϊκή και αναγνώρισε την ευθύνη στον Αστέρα Βλαχιώτη για τη μη διεξαγωγή της μεταξύ τους αναμέτρησης, ο Αστέρας Βλαχιώτη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για την πρωτοφανή στα νομικά χρονικά απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ σχετικά με την τύχη του αγώνα της ομάδας μας με την Αχαϊκή.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης ο αγώνας δεν διεξήχθη με δική μας υπαιτιότητα με αποτέλεσμα να επιβληθούν και οι αντίστοιχες κυρώσεις εναντίον μας.

Όπως όλοι γνωρίζουν, ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω τραυματισμού του προπονητή μας από μέλη της αντιπάλου ομάδας, με αποτέλεσμα την διακομιδή του στο νοσοκομείο, ώστε να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Θα έπρεπε, λοιπόν, ο αρχηγός αποστολής, ο οδηγός του λεωφορείου ή έστω κάποιος από τους φίλους της ομάδας μας που είχαν κάνει αυτό το μεγάλο ταξίδι να υποδυθεί τον προπονητή προκειμένου να ξεκινήσει ο αγώνας σαν να μην είχε συμβεί τίποτα!

Διότι σύμφωνα με την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ομάδα Γ’ Εθνικής δεν είναι υποχρεωτικό να έχει τον προπονητή της στον αγώνα ακόμα και αν αυτός είναι βαρύτατα τραυματισμένος λόγω ξυλοδαρμού!!

Πλέον είμαστε αρκετά έμπειροι μετά την φετινή μας παρουσία στην Γ’ Εθνική και σε ανάλογη (απευκταία) εμπειρία στο μέλλον αν χρειαστεί, θα αγωνιστούμε και χωρίς ποδοσφαιριστές! Επίσης πλέον γνωρίζουμε πως ό,τι και αν συμβεί σε ένα παιχνίδι, είτε βια, είτε απειλές,είτε τραμπουκισμοί αρκεί απλώς ένα ευνοϊκό φύλλο αγώνα, μια ευνοϊκή έκθεση παρατηρητή, και μια ευνοϊκή έκθεση αστυνομίας ώστε να γίνει το άσπρο μαύρο..

Ευχόμαστε από καρδιάς η ομάδα μας να είναι το τελευταίο θύμα της θαυμάσιας φιλοξενίας της Αχαϊκής.. Φρονούμε όμως πως αποφάσεις σαν κι αυτή νομιμοποιούν τέτοιες συμπεριφορές με συνέπεια η επανάληψη τους να μοιάζει δεδομένη. Και τότε ίσως κάποιοι σκεφθούν καλύτερα την επόμενη φορά που θα κληθούν να αποφασίσουν..

Υ.Γ.: Ο λόγος που η ομάδα μας δεν θα ασκήσει έφεση δεν ίναι φυσικα οτι αποδέχεται την εσφαλμένη αυτή απόφαση άλλα ότι πλέον έχει (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) χάσει την εμπιστοσύνη της στην Αθλητική Δικαιοσύνη..

Πηγή: thematch.gr

Δείτε ακόμα...

Ο Διαγόρας ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας

Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, για τα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν στον αγώνα μπαράζ της ομάδας μας …

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Κόλαφος ο παρατηρητής για τα επεισόδια

Επιβαρυντική για τον Διαγόρα Ρόδου είναι η έκθεση του παρατηρητή για όσα έλαβαν χώρα στον …