Σάββατο , 23 Φεβρουάριος 2019

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Απολογισμός για την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας θα θέλαμε να προβούμε σε έναν σύντομο απολογισμό για να λάβουν άπαντες γνώση των πεπραγμένων μας.

Τον Ιούνιο του 2017 έγινε από τη διοίκηση ο προγραμματισμός της  νέας περιόδου, με 23 ποδοσφαιριστές στο έμψυχο δυναμικό , όλοι με εντοπιότητα από την ευρύτερη περιοχή και χωρίς καμία μετεγγραφή με καταβολή χρημάτων.Πραγματοποιήθηκε πρόσληψη διπλωματούχου προπονητή και όλα ξεκίνησαν  με την προετοιμασία ομαλά.

Είχαμε 3 στρατεύσιμους ποδοσφαιριστές εκ των οποίων μόνο ο ένας τελικά κατάφερνε να πάρει άδεια και να βοηθάει την ομάδα στους αγώνες. Ο βασικός τερματοφύλακας και ένας αμυντικός μας δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδα μας.

Ο Πέτσι Βασίλης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έπαθε ρήξη χιαστού και έχασε όλη τη σεζόν.

Ο Παπαδόγκωνας Λυκούργος υπέστη ρωγμώδες κάταγμα και έχασε τη μεγαλύτερη σεζόν.

Ο Παναγιωτόπουλος Αντώνης χτύπησε στο εγχειρισμένο γόνατο και έλειψε τρεις μήνες.

Οι Μάραντος Τάσος και Μπόκολο Γιώργος κατά τη διάρκεια της ελαιοκομικής περιόδου απείχαν παντελώς από τις υποχρεώσεις της ομάδας

Ο Τσάνι Μάρκος τον Ιανουάριο αποφάσισε να φύγει για Αλβανία…

Στο τέλος του πρώτου γύρου αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή μας λόγω διαφορά φιλοσοφίας.

Άρα μείον 8 ποδοσφαιριστές από τον βασικό προγραμματισμό και χωρίς διπλωματούχο και έμπειρο προπονητή πορευτήκαμε μέχρι τέλους με πλήρη συνείδηση του ρίσκου και των ευθυνών και τα καταφέραμε.

Εν κατακλείδι, ήταν μια χρονιά που μας δίδαξε πολλά, μας έμαθε να παλεύουμε μόνοι μας και μας βρίσκει στο τέλος της δικαιωμένους και πιο δυνατούς.

Ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς πάντα με γνώμονα τα δικά  μας παιδιά και τον υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό

Καλούμε τα μέλη μας σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 15 Μαΐου και ώρα 21.00 μμ στο κτίριο Κλάπα για να συζητηθούν όλα τα  εκκρεμή θέματα

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Δείτε ακόμα...

Α1 ΤΟΠΙΚΗ – ΣΚΟΡΕΡ: Δεν εγκαταλείπει την κορυφή ο Μουτζούρης

Μπορεί τις τελευταίες αγωνιστικές να μην πετυχαίνει δίχτυα αλλά παραμένει με άνεση στην κορυφή του …

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Οι διαιτητές σε Α1, Β’, και Γ’ Τοπική

Αναλυτικά, παρακάτω οι διαιτητές μαζί με τους βοηθούς για τα παιχνίδια της Α1 Τοπικής, Β’ …

error: Content is protected !!