Κυριακή , 17 Φεβρουάριος 2019

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Στασιμότητα (;) στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Στην προ λίγο εβδομάδων συνέντευξη τύπου που είχε δώσει το διοικητικό συμβούλιο της Καλαμάτας με επικεφαλής τον βασικό χρηματοδότη Αγαθοκλή Χριστόπουλο, δεν είχε βγει κάποια είδηση και κανένας δεν κατάλαβε τότε τον λόγο που έγινε αυτή η συνέντευξη, πέραν φυσικά του ότι το αρχικό τριετές πλάνο έγινε ξαφνικά πενταετές! και σχολιάστηκε από όλους αρνητικά, θα γινόταν και εκ νέου συνέντευξη τύπου αλλά και σημαντικές ανακοινώσεις εκεί γύρω στις 15 Μαίου.

Φυσικά ακόμα όχι μόνο δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση σχετικά με τον συγκεκριμένο σχεδιασμό της νέας χρονιάς, μεταγραφικοί στόχοι και προπονητικοί, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί και η ημερομηνία της νέας συνέντευξης τύπου όπου όπως είχε υποσχεθεί ο κύριος Χριστόπουλος θα υπήρχε και το δυνατό όνομα του νέου προπονητή, δημιουργώντας έτσι κάποια σχετική ανησυχία στο φίλαθλο κόσμο που αν συνδυαστεί και με την ξαφνική(;) παραίτηση Σταματογιαννόπουλου τότε ίσως κριθεί και δικαιολογημένη.

Είμαστε ήδη στα μέσα Μαίου και δείχνει να υπάρχει στασιμότητα σε ότι έχει να κάνει με το «μελανόλευκο» στρατόπεδο. Μπορεί να είναι σχετικά νωρίς ακόμα σε ότι αφορά στο πως θα πορευτεί την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα, όμως αν όπως είπαν οι διοικούντες η Καλαμάτα θα έχει στόχο το πρωτάθλημα, θα έπρεπε να υπάρχει κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα από την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων εδώ και αρκετές ημέρες δηλαδή.

Ας μην ξεχνάμε πως από ανακοινώσεις, δηλώσεις, και μεγάλα λόγια χορτάσαμε πια χρόνια τώρα, και αυτό που ζητάει ο κόσμος είναι κινήσεις που αν μη τι άλλο θα δείξουν με πράξεις αυτά που υποστηρίζονται με τα λόγια από την ηγεσία της ομάδας.

Ας περιμένουμε λίγες ακόμα ημέρες να δούμε αν τελικά είναι κλεισμένο το μεγάλο προπονητικό όνομα που ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και στην αναμονή επίσης της νέας και σημαντικής συνέντευξης τύπου, που ήδη έχει καθυστερήσει βάση των όσων είπαν περί τα τέλη Απριλίου οι διοικούντες.

 

 

Δείτε ακόμα...

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Η αποστολή με ΑΟ Κατασταρίου

Με προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση …

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Πολλές οι απουσίες εν όψει Υπάτου

Δύσκολη αποστολή έχει την Κυριακή ο Πάμισος Μεσσήνης που φιλοξενείται από τον ΑΟ Υπάτου. Σε …

error: Content is protected !!