Κυριακή , 26 Μάιος 2019

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Η επιστολή παραίτησης του κ. Σταματογιαννόπουλου από την θέση του Προέδρου

Συμβούλιο έγινε εχτές στα γραφεία Π. Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ με σκοπό την αποδοχή της παραίτησης του κ. Ιωάννη Σταματογιαννοπουλου και την συνεχεία στη θέση του πρόεδρου από τον κ. Απόστολο Κουκουτση.

Η διοίκηση παρουσίας του κ. Αγαθοκλή εχτές, εκανε αποδεκτό το αίτημα του κ. Σταματογιαννοπουλου και του ευχήθηκε περαστικά.

Από εκεί και πέρα συνεχίζετε ο προγραμματισμος της ομάδας σε όλα τα τμήματα διοικητικά και ποδοσφαιρικά η ομάδα θα μπει σε πρότυπα επαγγελματικα.

Πολυ σύντομα θα υπάρξει συνέντευξη τύπου ώστε να τοποθετηθούν με ακρίβεια η επόμενες κινήσεις και συμφωνίες της ομάδας.

ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ

«Μετά από τέσσερις μήνες που υπηρέτησα πιστά τους στόχους μας από την θέση του Προέδρου του σωματείου, σας ζητάω την αποδοχή της παραίτησης μου για λόγους υγείας. Τις τελευταίες πέντε εβδομάδες όπως όλοι ξέρετε ταλαιπωρούμαι από ένα πρόβλημα υγείας το οποίο θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλος ένας με δυο μήνες για να το ξεπεράσω.

Για τον παραπάνω λόγο θέλω να κάνετε αποδεκτό το αίτημα μου και να μου δώσετε με αυτό τον τρόπο τον χρόνο να αναρρώσω ήρεμα τη στιγμή που στην ομάδα οι εξελίξεις τρέχουν.

Είμαι σίγουρος ότι με την εγγύηση του κ. Χριστόπουλου και την αγάπη των Μεσσήνιων φιλάθλων, όλο το πρόγραμμα μας θα συνεχιστεί χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του σωματείου.

Σε λίγο καιρό πιστεύω ότι θα μπορέσω να προσφέρω πάλι τις υπηρεσίες μου στην ομάδα και ξέρω ότι όλοι σας θα είστε δίπλα μου όπως ήσασταν από την πρώτη στιγμή που σας ζητήσαμε με τον κ. Χριστόπουλο την βοήθεια σας για την ομάδα. Με την αρωγή του κ. Χριστόπουλου τελείωσε αισίως αυτή η ποδοσφαιρική χρονιά και πάλι με την αρωγή του θα ξεκινήσει η νέα χρονιά που θα βρει την ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία.

Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε σε αυτό το χρονικό διάστημα».

 

Ιωάννης Σταματογιαννόπουλος

  Προεδρος ΠΣ Η Καλαμάτα

Δείτε ακόμα...

Εξυγίανση και στην Γ’ Εθνική από τον γνωστό Βάτσιο. Αναφορά to 10.gr για το Καλαμάτα – Διαγόρας

Αριστείδης Βάτσιος: Ένα όνομα συνώνυμο της… εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια… εξυγίανση που ήρθε με …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Επιστολή στην ΕΠΟ για συμμετοχή 16 ομάδων στην Football League

Επιστολή στην ΕΠΟ, απέστειλε σήμερα η διοίκηση της Καλαμάτας, όπου ζητά να διορθωθεί η αδικία …