Τρίτη , 22 Ιανουάριος 2019

Ο Ηλίας Αναστασάκος μιλάει στο taklin.gr για το σπουδαίο ποδοσφαιρικό Event που ετοιμάζει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Καλαμάτα και στο MIKEL του φίλου και πρώην συμπαίκτη του Χρήστου Καλαντζή βρέθηκε σήμερα ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Αναστασάκος, και μίλησε στον Ηλία Τσώλη για το σπουδαίο ποδοσφαιρικό event που ετοιμάζει στην Σπάρτη, καθώς και για το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Αναλυτικά…

Αξιότιμοι κύριοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ένα σπουδαίο και πρωτοπόρο ποδοσφαιρικό event θα λάβει χώρα στην πόλη της Σπάρτης. Το χρονικό διάστημα από 18 έως 22 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το “Open Road Football Experience”. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό Camp στο οποίο εξειδικευμένο προπονητικό team από κορυφαίες Ακαδημίες της Ισπανίας, θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε παιδιά ηλικίας 7 έως 17 ετών. Με το πέρας του Camp, προπονητές και scouters, θα αξιολογήσουν όλους τους συμμετέχοντες, και θα «ανοίξουν το δρόμο» στους δυο αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικά Ισπανικών Ακαδημιών υψηλού επιπέδου. Επίσης, το Camp θα συνοδεύσει επιμορφωτικό σεμινάριο προς τους προπονητές με στόχο οι διακεκριμένοι προπονητές να μεταφέρουν το αναπτυξιακό και παράλληλα πολύ επιτυχημένο μοντέλο του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Αναστασάκος Ηλίας: 6982 817 285 e-mail: [email protected]

Με εκτίμηση

«OPEN ROAD FOOTBALL EXPERIENCE»

Κόστος συμμετοχής:

Συμμετοχή Κόστος 1 παιδί 150€

2 αδέρφια 240€

3 αδέρφια 300€

Παροχές συμμετεχόντων:

Εμφάνιση (full set), εξειδικευμένο προπονητικό team από την Ισπανία, εργομετρικά, παρακολούθηση SCOUTERS, έγγραφη αξιολόγηση για κάθε αθλητή.

Extra παροχές:

1. Κάθε συμμετέχοντας μπαίνει αυτομάτως στην κλήρωση για να κερδίσει δωρεάν τη συμμετοχή του σε ποδοσφαιρικό Camp στην Αμερική. 2. Μετά από αξιολόγηση δύο (2) συμμετέχοντες παίρνουν το εισιτήριο για δοκιμαστικά σε ακαδημίες της Ισπανίας.

Ο ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ EVENT

Για διευκρινίσεις είμαστε στη διάθεση σας.

Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ: 6982 817 285, 6987 704 471

E-mail: [email protected] Facebook:

OPEN ROAD FOOTBALL EXPERIENCE

Με εκτίμηση

Ο Υπεύθυνος Camp Αναστασάκος Ηλίας

Στόχοι camp Στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Η διακεκριμένη προπονητική ομάδα που θα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε, θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης και αναβάθμισης στον ποδοσφαιρικό χώρο, σε σχέση με όλα όσα γνωρίζαμε ως τώρα. Μέσα από ένα εξειδικευμένο και πρωτοποριακό πρόγραμμα προπονήσεων, με τεχνικές και πρακτικές που εφαρμόζονται σε Ακαδημίες μεγάλων Ισπανικών ομάδων, τα παιδιά θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και θα πάρουν μια «γεύση» από τη μαγεία του Ισπανικού ποδοσφαίρου. Λαμβάνοντας μέρος στο Open Road Football Experience, οι μικροί μας ποδοσφαιριστές θα αποκτήσουν αξίες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία, η πειθαρχία και η ευγενής άμιλλα. Έχουν την ευκαιρία να εξελίξουν τα ταλέντα τους και να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους. Συμμετέχοντας στη διοργάνωσή μας, κοινωνικοποιούνται, και αποκτούν υγιή πρότυπα. Ένας ακόμα προσωπικός στόχος που βάλαμε και καταφέραμε να τον πετύχουμε, είναι η παρουσία scouters στα γήπεδά μας, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να αξιολογηθούν από ειδικούς, πράγμα που θα τους δώσει το έναυσμα να γίνονται όλο και καλύτεροι. Δύο από όλους τους συμμετέχοντες, μετά από αξιολόγηση, κερδίζουν δωρεάν εισιτήριο σε δοκιμαστικά μεγάλων Ακαδημιών της Ισπανίας, εισιτήριο στο όνειρο… Η δυνατότητα αυτή, είναι μια σπουδαία ευκαιρία για όσα παιδιά ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, και προσδοκούν μια ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Open Road Football Experience… Σου ανοίγουμε το δρόμο!! Ζήσε την εμπειρία!! Άδραξε την ευκαιρία!! Ζήσε τη στιγμή!!

Ο ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε ακόμα...

Η… αθλητική Ελλάδα μέσα στο 2018

Εικόνες, στιγμές, γεγονότα, μεγαλύτερα ή μικρότερα, περισσότερο ή λιγότερο σημαντικά, πρόσωπα και ομάδες, μεγάλα ρεκόρ, …

Καλή Χρονιά. Ευτυχισμένο το 2019

2 περιστέρια να’ ρθουνε να φέρουνε ευχές 0 λοι σας να γιορτάσετε με γέλια και …

error: Content is protected !!