Δευτέρα , 24 Σεπτέμβριος 2018

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ανακοίνωση κατά Κωνσταντινέα.

Ανακοίνωση κατά του βουλευτή Μεσσηνίας κ. Πέτρου Κωνσταντινέα εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Μεσσηνίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρου Κωνσταντινέα, στην εκπομπή ΔΙΚΗ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή το δημοσιογράφο Κυριακό Θωμαϊδη,  και στο ραδιοφωνικό σταθμό  novasporfm, καθώς και σε διάφορα περιφερειακά και διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, και  σχετικά με τη φραστική του επίθεση κατά του μέλους του συνδέσμου μας  κ. Αντώνη Μαυρέα, επισημαίνουμε  τα ακόλουθα :

Ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Μεσσηνίας έχει στις τάξεις του διπλωματούχους προπονητές ποδοσφαίρου, οι οποίοι, μέσα από διαρκή εκπαίδευση (σεμινάρια) αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα  την εκγύμναση ,βελτίωση της αγωνιστικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών και την καθοδήγησή τους κατά την διάρκεια του αγώνα.

Πολλοί εξ αυτών δε, τυγχάνουν  πτυχιούχοι ανωτάτων σχολών και, ειδικά,  των ΤΕΦΑΑ με κύρια ειδικότητα το ποδόσφαιρο και, εκτός των αθλητικών και αγωνιστικών υποχρεώσεών τους, λειτουργούν και ως παιδαγωγοί, δεδομένου ότι στην δύναμη των ομάδων τους έχουν και νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι χαρακτηρισμοί που απέδωσε ο κ.. Κωνσταντινέας στο μέλος του συνδέσμου μας συνιστούν προσβολή για το σύνδεσμό μας,  διότι στο πρόσωπο του κ. Μαυρέα, που τυγχάνει και αντιπρόεδρός μας,  αντικατοπτρίζεται το σύνολο των συναδέλφων προπονητών.

Σε κάθε περίπτωση, χαρακτηρισμοί του τύπου «γυρολόγος» δεν αρμόζουν να λέγονται από  έναν εκπρόσωπο του ελληνικού κοινοβουλίου και, πολύ περισσότερο, από έναν άνθρωπο που έχει υπηρετήσει το ποδόσφαιρο από τη θέση του διαιτητή,  και, μάλιστα,  σε υψηλό επίπεδο.

Για  το λόγο αυτό, του συνιστούμε να είναι στο εξής πιο προσεκτικός και να μην προσβάλλει πρόσωπα και αξίες, κατά τρόπο που δεν αρμόζει στο αξίωμά του.  Άλλωστε, τα έργα και οι ημέρες όλων μας κρίνονται και θα κριθούν από την κοινωνία και τον ελληνικό λαό».

Για τον σύνδεσμο

 

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γραμματέας

 

Σκαφιδάς Άγγελος                            Φάββας Γεώργιος «.

Δείτε ακόμα...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΠΥΛΟΣ, ΜΑΝΗ, ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ «4»

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο τα παιχνίδια του Κυπέλλου Μεσσηνίας με την Καλαμάτα, τον Τσικλητήρα Πύλου, την …

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αιφνίδια αποχώρηση Μαυροειδή από την τεχνική ηγεσία

Την παραίτηση της από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Καλαμάτας υπέβαλε αιφνιδιαστικά η Ντορίτα Μαυροειδή. …

error: Content is protected !!