Κυριακή , 19 Μάιος 2019

ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ: Το προσεχές διάστημα αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Μεθώνης όπου ενημερώνει ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί ημερομηνία για αρχαιρεσίες και ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής: «Αγαπητοί φίλοι,μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί η ημερομηνια για τις ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ εκλογης νέου εννεαμελούς Δ.Σ. του σωματείου μας για τα επόμενα δύο χρόνια σύμφωνα με το καταστατικό.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τη συμμετοχή τους σε κάποιο από τα διοικητικά όργανα και έχουν χρόνο  ιδέες  ενέργεια να καταθέσουν προς όφελος του σωματείου και κατ’ επέκτασιν της τοπικής κοινωνίας και της επαρχίας μας καλούνται να το δηλώσουν διά ζώσης ή με προσωπικό μήνυμα σε κάποιον από τους διαχειριστές της σελίδας μας ή με οποιονδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο .

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του σωματείου μας, εκπροσώπους φορέων και της δημοτικής αρχής να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία είτε ως υποψήφιοι είτε ως εκλογείς, προκειμένου να προγραμματίσουμε την επόμενη ημέρα και να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας, καθώς το σωματείο μας μεγαλώνει και ενισχύεται μέρα με τη μέρα. Η συμμετοχή σας είναι δικαίωμα και χρέος σας».

Εκ του ΔΣ

Δείτε ακόμα...

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Ευχαριστεί τους πάντες για την φιέστα

Ανακοίνωση, εξέδωσε η διοίκηση του Καλού Νερού όπου ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν για να …

Η «κούπα» του πρωταθλητή στο Καλό Νερό – Στον έβδομο ουρανό για την άνοδο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στον έβδομο ουρανό βρίσκεται από χθες το Καλό Νερό μετά την επίσημη στέψη της τοπικής …