Κυριακή , 20 Ιανουάριος 2019

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αρχίζουν εργασίες στο γήπεδο

Επιτέλους ο Ατρόμητος Πλατύ θα παίζει στην φυσική του έδρα από την νέα αγωνιστική περίοδο καθώς εγκρίθηκε η κατασκευή του.

Μάλιστα, η διοίκηση σε ανακοίνωση της κάνει λόγο για ένα όνειρο όλων που πλέον γίνεται πραγματικότητα και το γήπεδο πρασινίζει και φυσικά δεν παραλήπτει να αφήσει και τις αιχμές της για την Δημοτική Αρχή.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το όνειρο όλων των «ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ» γίνεται πραγματικότητα.
Το γήπεδό μας Πρασινίζει!!!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μέσω Περιφέρειας Πελοποννήσου θα γίνει η ανακατασκευή του γηπέδου μας με συνολικό προϋπολογισμό 175.500€. Μετά λοιπόν από συντονισμένες προσπάθειες του Προέδρου μας Χαράλαμπου Σταθόπουλου Babis Stathopoulos αλλά και όλου του Δ.Σ. το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα!!!! Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προσωπικά στον Περιφεριάρχη Κο Πέτρο Τατούλη αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν.

Όσο για τον Δήμο Καλαμάτας τι να πούμε. Τους παραχωρήσαμε το γήπεδό μας με την προϋπόθεση να φτιαχτεί, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Δήμαρχος στην προεκλογική του ομιλία στην πλατεία του χωριού το 2014, αλλά δυστυχώς μείναμε στα λόγια και τις εξαγγελίες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η Βιτρίνα του Νομού. Προς γνώση λοιπόν και συμμόρφωση. Ευχαριστούμε όμως και αυτούς».

Δείτε ακόμα...

ΔΑΝΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΥ 1-2. Διπλό με ανατροπή

Βρέθηκε να χάνει με 1-0, η Ακαδημία Παμίσου αλλά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και …

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ 2-1. Ξανά στο κόλπο της ανόδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έπαιζε από τα τελευταία του χαρτιά σήμερα ο Πανιώνιος Καλαμάτας και κατάφερε να πάρει μία …

error: Content is protected !!