Κυριακή , 24 Φεβρουάριος 2019

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Ο απολογισμός της χρονιάς από τον Νίκο Γεωργακλή. «Για μένα είναι Πρωταθλητές»

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ανδρούσα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις για την φετινή αγωνιστική περίοδο με την χρονιά να είναι άκρως επιτυχημένη.

Η Ανδρούσα πραγματοποίησε την καλύτερη της πορεία, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην Α’ Τοπική, τερματίζοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γεωργακλής, αποκαλύπτει στο www.taklin.gr, τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια προς τους παίκτες την τελευταία ημέρα που βρέθηκαν όλοι μαζί.

«Σήμερα ήμαστε όλοι εδώ να χαρούμε αυτό που πετύχαμε όλη την χρονιά. Συγχαρητήρια σε όλους. Για εμένα είναι σαν να κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Πολλά μπράβο στο καθένα σας ξεχωριστά, δώσατε τον καλύτερο σας εαυτό. Καταφέρατε μία ομάδα που πέρυσι σώθηκε την τελευταία αγωνιστική, φέτος να την κάνετε να πρωταγωνιστήσει, μία ομάδα που από την πρώτη αγωνιστική μέχρι την τελευταία την είχατε πάντα στις υψηλές θέσεις, μία ομάδα που από την πρώτη εξάδα είχε το χαμηλότερο μπάτζετ.

Πολλά μπράβο, είστε οι ήρωες μου, χωρίς σάς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα, είστε οι πρωταγωνιστές, Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε. Μέσα στην χρονιά από όλους σας πήρα πολλά, ελπίζω να πήρατε έστω και κάτι λίγο από εμένα. Συγνώμη εάν αδίκησα κάποιον, πάντα σκεφτόμουν το καλό της ομάδας. Να είστε καλά, ελπίζω η νέα χρονιά να μας βρει όλους πάλι εδώ. Απολαύστε την χρονιά σας. Καλή ξεκούραση και Καλό Καλοκαίρι να έχουμε».

 

Δείτε ακόμα...

Απόλλων Καλαμάτας: Χωρίς Κουντάνη με Ολυμπιακό Ανάληψης

Χωρίς τον Ηλία Κουντάνη στην σύνθεση του θα παραταχθεί ο Απόλλων Καλαμάτας στην σημερινή αναμέτρηση …

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Δύο παιχνίδια για την 20η αγωνιστική

Με τ;α παιχνίδια Ολυμπιακός Ανάληψης – Απόλλων Καλαμάτας και Πανθουριακό – Σπερχογεία διεξάγεται σήμερα η …

error: Content is protected !!