Παρασκευή , 21 Σεπτέμβριος 2018

«Επίθεση» του Ιράν στην ΕΠΟ! Δριμύ κατηγορώ για τη ματαίωση του φιλικού

Η ιρανική ομοσπονδία «επιτέθηκε» με «βαρείς» χαρακτηρισμούς προς την Ελληνική πλευρά για τη μη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα στην Τουρκία και εξέφρασε την πρόθεσή της να υποβάλει έκθεση στη FIFA και να ζητήσει αποζημίωση από την ΕΠΟ.

Οι δύο χώρες είχαν κανονίσει φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας στην Τουρκία τον Ιούνιο, όμως η ελληνική πλευρά αρνήθηκε να ταξιδέψει στη γειτονική χώρα, μετά το συμβάν με τους δύο Έλληνες στρατιωτικός.

Πρότεινε μάλιστα να γίνει το ματς στην Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Ομοσπονδία του Ιράν για τα έξοδα του αγώνα και έτσι οδηγήθηκαν τελικά στη ματαίωση του φιλικού.

Το Ιράν όμως, φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένο με αυτή την εξέλιξη και έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού και ηθικής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας, ανακοινώνοντας τη διακοπή κάθε επικοινωνίας μαζί της.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας του Ιράν

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν εκφράζει βαθύτατη λύπη για την έλλειψη σεβασμού και ηθικής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Θα υποβάλουμε έκθεση στη FIFA και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις νομικές δυνατότητες για να λάβουμε αποζημίωση για όλες τις αθλητικές και οικονομικές απώλειες που έχουμε υποστεί. Επιπρόσθετα, ανακοινώνουμε ότι διακόπτουμε κάθε σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έως ότου η FIFA εξετάσει την έκθεσή μας».

Πηγή: newsit.gr

Δείτε ακόμα...

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ: Αρχηγός της αποστολής στη Τσεχία ο Βασίλης Σπηλιώτης (ΦΩΤΟ)

Στη Τσεχία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης. Ο …

Νέοι από χρυσάφι! Στην κορυφή της Ευρώπης η εθνική πόλο

 Νέος έπος για το ελληνικό πόλο – Η εθνική Νέων Ανδρών αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης – …

error: Content is protected !!