Παρασκευή , 14 Δεκέμβριος 2018

Γ. Σ. Ακρίτας στίβος AKRITAS Game-Party-ΟΡΕΝ (No 2), το Σαββάτο στο ΕΛΙΤ

Το Τμήμα Στίβου του ΓΣΑΚΡΙΤΑ το Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα στο χώρο του Elite City Resort θα πραγματοποιήσει την επίσημη τελετή λήξης της αθλητικής περιόδου 2017-2018 με ένα AKRITASGame-Party-ΟΡΕΝ (Νο 2) αφιερωμένο στα παιδιά και τους εφήβους με ένα ΣΤΙΒΟ ΜΑΧΗΣ … «ανοιχτό» για κάθε ενδιαφερόμενο.

Θα πραγματοποιηθούν ωραίες δράσεις, ειδικά για τα παιδιά τα οποία θέλουν να βιώσουν μια αξέχαστη περιπέτεια! Μερικά από τα παιχνίδια που συμπεριλαμβάνονται είναι τα εξής:

Αγώνες και περάσματα με εμπόδια

Περάσματα από τούνελ

Παιχνίδια με μπάλες, με μαντήλια, με σχοινιά

Παιχνίδια ετοιμότητας, ταχύτητας, ευστοχίας

Παιχνίδια ισορροπίας

Παιχνίδια με νερό

Παιχνίδια με στεφάνια

Παιχνίδια κομμάτια puzzle κ.α.

Τα παιδιά θα περάσουν 2 ώρες με ασταμάτητο παιχνίδι, με διαφορετικές δράσεις, γρίφους, εμπόδια, παιχνίδια μυαλού που δοκιμάζουν τις σωματικές και νοητικές ικανότητες των παιδιών, ενώ παράλληλα θα βάλουν σε λειτουργία τη δημιουργική τους σκέψη. με 2 ομάδες, την μπλε και την κόκκινη, να διεκδικούν το έπαθλο της νίκης!  Επίσης, θα υπάρχει μουσική επένδυση και μικρόφωνο για την παρουσίαση των παιχνιδιών έτσι να ώστε να μπουν όλα τα παιδιά στο κλίμα του Παιχνιδιού. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν μπλουζάκια του Συλλόγου μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Είτε χαμένοι, Είτε κερδισμένοι όλοι είναι ΝΙΚΗΤΕΣ, αφού κερδίζουν δώρα!!!

Το παιχνίδι, είναι για τα παιδιά ένα μέσο εξερεύνησης, του εαυτού τους και των πτυχών του χαρακτήρα τους. Διευρύνει το πνεύμα και φέρνει τα παιδιά σε επαφή με την υπόλοιπη ομάδα και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Παίζοντας, βρίσκουν μια διέξοδο από την καθημερινότητα και το άγχος των καθημερινών τους υποχρεώσεων. Μέσω αυτού, αναπτύσσουν διάφορες δεξιότητες όπως τη δημιουργικότητα, την κοινωνικότητα και τη φαντασία. Γίνονται αντιληπτές μέσα από την συναναστροφή με άλλα παιδιά και μέσα από το ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Στις μέρες μας, όπου η τεχνολογία έχει εισβάλει για τα καλά στην ζωές των παιδιών, η ανάγκη για κοινωνικοποίηση και διαπροσωπική επαφή είναι ακόμα μεγαλύτερη. Τα παιχνίδια δράσης έχουν σκοπό, να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους και να τα χαλαρώσουν.

Η συμμετοχή στο AKRITAS Game-Party-ΟΡΕΝ (Νο 2), θα μάθει στα παιδιά να:

ü  δείχνουν τον ενθουσιασμό τους

ü  συνεργάζονται

ü  έχουν υπομονή

ü  οργανώνονται

ü  χρησιμοποιούν την φαντασία τους

ü  εξασκούν την δημιουργικότητα τους

ü  χαμογελάνε

ü  αξίες, όπως ο σεβασμός, η φιλία, η ευγενής άμιλλα και η συνεργασία

ü  έχουν αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση

ü  να ακούνε τις διαφορετικές απόψεις

ü  δείχνουν στα παιδιά την σημαντικότητα των κανόνων

ü  αναπτύσσουν δεξιότητες όπως ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων

ü  λειτουργούν ακόμα και κάτω από την έντονη πίεση χρόνου

 

Στο Τμήμα Στίβου του Γ.Σ.ΑΚΡΙΤΑ

«ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!»

 

Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Πληροφορίες: 6944204473

AKRITAS Game-Party-ΟΡΕΝ (No2)

Δείτε ακόμα...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Περισσότερο από 300 παιδιά στην αναπτυξιακή ημερίδα στίβου

Μια ακόμα αναπτυξιακή ημερίδα στίβου ολοκληρώθηκε για το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού το Σάββατο 3 …

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Πρώτη Αναπτυξιακή Ημερίδα Στίβου για Παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού – Πρώτος Αγώνας για τους Αθλητές του ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ

Η πρώτη αναπτυξιακή ημερίδα στίβου του Μεσσηνιακού για την τρέχουσα αγωνιστική/ προπονητική περίοδο, θα πραγματοποιηθεί …

error: Content is protected !!