Κυριακή , 26 Μάιος 2019

ΧΑΝΔΡΙΝΑΙΚΟΣ: Ανανέωσε ο Πέτρος Χιώτης

Δεν άργησαν να δώσουν τα χέρια ο Χανδριναϊκός και ο προπονητής Πέτρος Χιώτης, για την συνέχιση της συνεργασίας τους και αυτή την ποδοσφαιρική περίοδο.
Άπαντες στο Χανδριναϊκό ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι από την ποιότητα και τον τρόπο δουλειάς του κυρίου Χιώτη την σεζόν που πέρασε. Ο κύριος Χιώτης δέχτηκε πέρυσι να αναλάβει την ομάδα μας, με το ρίσκο που του θέσαμε να είναι τεράστιο, μιας και άλλαξε σχεδόν όλο το ροστερ και η ομάδα βασίστηκε κατά 60% σε νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της περιοχής.
Η διοίκηση, αναφέρει: «Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, με την ομάδα μας να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, να παίρνει τα αποτελέσματα, και εν τέλει να τερματίζει στην 5Η θέση με 42 βαθμούς, την υψηλότερη θέση που έχει φτάσει η ομάδας μας στην Α1 κατηγορία, και μάλιστα με την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 51 γκολ.
Όλα αυτά συν την άριστη συνεργασία με την διοίκηση και το ήθος που τον διαπρέπει, ήταν η βάση για την επέκταση της συμφωνίας μας.
Του ευχόμαστε να συνεχίσει το έργο του με πολλές επιτυχίες για την νέα χρονιά, ώστε να κρατήσουμε την σημαία του Χανδριναϊκού ψηλά».

Δείτε ακόμα...

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Ευχαριστεί τους πάντες για την φιέστα

Ανακοίνωση, εξέδωσε η διοίκηση του Καλού Νερού όπου ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν για να …

Η «κούπα» του πρωταθλητή στο Καλό Νερό – Στον έβδομο ουρανό για την άνοδο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στον έβδομο ουρανό βρίσκεται από χθες το Καλό Νερό μετά την επίσημη στέψη της τοπικής …