Δευτέρα , 25 Ιούνιος 2018

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ:» Ανανέωσε ο Ζαχαρόπουλος για τρία χρόνια

Ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος γίνεται ο τρίτος παίκτης που συμφωνεί με την διοίκηση και ανανεώνει την συνεργασία του για τρία χρόνια.

O 23χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο Καλαμάτας, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Καλαμάτα, ενώ μετέπειτα πήρε μεταγραφή σε Λαμια, Παναιγιάλειο, Τσικλητήρα Πύλου για να επιστρέψει και πάλι στην τοπική μας ομάδα.

Η ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής:

«Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Ζαχαρόπουλο ο οποίος θα συνεχίσει να φορά την μελανόλευκη φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια.

“Είμαι χαρούμενος για την συμφωνία και ευχαριστώ τον κ. Γιάννη Χριστόπουλο και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου.

Αισθάνομαι περισσότερο έτοιμος από ποτέ και ταυτόχρονα αισιόδοξος για τη νέα απαιτητική σεζόν που έρχεται. Η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα και δημιουργούνται οι βάσεις για να φτάσει εκεί που πρέπει και της αξίζει να βρίσκεται”, ήταν τα πρώτα λόγια του 23χρονου αμυντικού μέσου μετά την συμφωνία στο fckalamata.gr.

Παρουσίαση Γιάννη Χριστόπουλου

Η παρουσίαση και η πρώτη συνέντευξη Τύπου του νέου προπονητή του ΠΣ “Η Καλαμάτα” κ. Γιάννη Χριστόπουλου θα πραγματοποιηθούν αύριο Δευτέρα 11 Ιουνίου και ώρα 18:30, στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου «Horizon Blu», στην Καλαμάτα.

Δείτε ακόμα...

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Υπεύθυνος Τύπου ο Μπάμπης Παπακωνσταντίνου

Υπεύθυνο τύπου έχει εδώ και λίγες ημέρες η Καλαμάτα μιας και ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Συμφωνία με Μεσσηνιακό και έδρα ξανά το Στ. Παπαδόπουλος

Το γήπεδο Μεσσηνιακού “Σταύρος Παπαδόπουλος” θα αποτελέσει την έδρα της Καλαμάτας και στο νέο πρωτάθλημα …