Τετάρτη , 21 Νοέμβριος 2018

Βασιλειάδης: «Να γίνει η Καλαμάτα κέντρο αθλητικό τουρισμού. Άμεσα εργασίες σε Στάδιο και ΜΓΣ (ΦΩΤΟ)

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ στα 48α Παπαφλέσσεια που φέτος ήταν αναβαθμισμένα έδωσε το παρών ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξης Χαρίτσης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο Βουλευτής Συρίζα Μεσσηνίας κ. Πέτρος Κωνσταντινέας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας, η Αντιπεριφερειάρχης κα. Ντίνα Νικολάκου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ανδρέας Καραγιάννης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Νίκος Μπασακίδης κ.ά.

Ο κ. Βασιλειάδης κατά τις δηλώσεις που έκανε τόνισε τις παρεμβάσεις που θα γίνουν άμεσα κιόλας στον στίβο του Σταδίου, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού αλλά και σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας.

«Η Καλαμάτα πρέπει να ξαναγίνει σημείο αναφοράς του κλασικού αθλητισμού. Να επενδύσουμε πάνω στην Καλαμάτα ως πύλη του αθλητικού τουρισμού. Είμαστε υποχρεωμένοι να επενδύσουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι λόγω του κλίματος και της γεωγραφικής θέσης της πόλης. Η Καλαμάτα θα γίνει κέντρο αθλητικού τουρισμού».

Δείτε ακόμα...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Πρώτη Αναπτυξιακή Ημερίδα Στίβου για Παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού – Πρώτος Αγώνας για τους Αθλητές του ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ

Η πρώτη αναπτυξιακή ημερίδα στίβου του Μεσσηνιακού για την τρέχουσα αγωνιστική/ προπονητική περίοδο, θα πραγματοποιηθεί …

Οι εκδηλώσεις του Γ.Σ. Ακρίτα μέχρι το τέλος της χρονιάς

Τις αθλητικές εκδηλώσεις στις οποίες θα πάρει μέρος μέχρι το τέλος της χρονιάς γνωστοποίησε με …

error: Content is protected !!