Δευτέρα , 23 Ιούλιος 2018

Βασιλειάδης: «Να γίνει η Καλαμάτα κέντρο αθλητικό τουρισμού. Άμεσα εργασίες σε Στάδιο και ΜΓΣ (ΦΩΤΟ)

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ στα 48α Παπαφλέσσεια που φέτος ήταν αναβαθμισμένα έδωσε το παρών ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξης Χαρίτσης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο Βουλευτής Συρίζα Μεσσηνίας κ. Πέτρος Κωνσταντινέας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας, η Αντιπεριφερειάρχης κα. Ντίνα Νικολάκου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ανδρέας Καραγιάννης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Νίκος Μπασακίδης κ.ά.

Ο κ. Βασιλειάδης κατά τις δηλώσεις που έκανε τόνισε τις παρεμβάσεις που θα γίνουν άμεσα κιόλας στον στίβο του Σταδίου, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού αλλά και σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας.

«Η Καλαμάτα πρέπει να ξαναγίνει σημείο αναφοράς του κλασικού αθλητισμού. Να επενδύσουμε πάνω στην Καλαμάτα ως πύλη του αθλητικού τουρισμού. Είμαστε υποχρεωμένοι να επενδύσουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι λόγω του κλίματος και της γεωγραφικής θέσης της πόλης. Η Καλαμάτα θα γίνει κέντρο αθλητικού τουρισμού».

Δείτε ακόμα...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: 1η η Ομάδα Σκυταλοδρομίας, 2ος ο Ζαχαρέας, 3η η Τασιοπούλου Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων

Εντυπωσιακή παρουσία είχε ο Μεσσηνιακός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα το …

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων θα Συμμετέχει στην Χαλκίδα ο Μεσσηνιακός

Το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2018, θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα …