Τρίτη , 26 Μάρτιος 2019

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Έκανε τη δεύτερη Γ.Σ., κάνει και τρίτη την Κυριακή

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με αρκετά μεγάλη συμμετοχή αυτή τη φορά (σε αντίθεση με την πρώτη), πραγματοποιήθηκε η 2η ανοιχτή γενική συνέλευση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ την Κυριακή. Με τους ανθρώπους της ομάδας, τους φιλάθλους καθώς και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων, όπως και της εκκλησίας, να έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά θέματα που αφορούν το σωματείο, τη λειτουργία του και το μέλλον του.

Απούσα πάντως, για ακόμα μια φορά η δημοτική αρχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης αφού κανένας δεν μπήκε στον «κόπο» να είναι εκεί και δίπλα στο οποίο πρόβλημα απασχολεί την ομάδα, ακόμα κι αν είχαν προσκληθεί με προσωπική πρόσκληση ιδιαιτέρως (όπως αναφέρθηκε από τους ανθρώπους του σωματείου)…

Ο διοικητικός επικεφαλής Γιάννης Λέντζας ήταν κι αυτή τη φορά ο βασικός εισηγητής, για το πρώτο θέμα που αναφερόταν στην πορεία του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ και τον απολογισμό της ομάδας για την απερχόμενη σεζόν, κι ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, καθώς και τον κόσμο που στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει την όλη αυτή προσπάθεια από την πρώτη στιγμή που ασχολείται με την διοίκηση.

“Όλο αυτό θεωρείται άθλος, ο οποίος δεν είναι κατόρθωμα 5-10 ανθρώπων αλλά μιας ολόκληρης περιοχής αποτελούμενη από άτομα που βοηθούν”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ τόνισε ότι η τωρινή διοίκηση θα κάνει τα πάντα ώστε και την επόμενη αγωνιστική χρονιά η ομάδα να βρίσκεται κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά χρειάζεται η βοήθεια όλων, καθώς και νέα πρόσωπα να πλαισιώσουν την αυτή προσπάθεια. Επίσης αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται με την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Βάρδας και ότι θα πρέπει δοθεί ακόμα μεγαλύτερο βάρος γιατί εκεί βρίσκεται το μέλλον της ομάδας μας.

Το 2ο θέμα ήταν ο οικονομικός ετήσιος απολογισμός, καθώς και η εύρεση νέων πόρων εσόδων με τον οικονομικό διαχειριστή Γρηγόρη Παλούμπη να αναλύει το ζήτημα αναφέροντας ότι αυτό που ήταν βασικότερο για τα μέλη της διοίκησης όλα αυτά τα χρόνια είναι οτι έπρεπε να γίνονται όλα με διαύγεια.

“Σημαντικό για εμάς είναι οτι έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, καθώς αναγνωρίζει την προσπάθεια, την φερεγγυότητα και είναι πάντα πρόθυμος και δίπλα μας” επεσήμανε. Ακολούθησε ανάλυση για τα έσοδα-έξοδα της χρονιάς, για το πώς εισπράττονται και κατανέμονται, και τονίστηκε πως το μεγαλύτερο πόσο χρημάτων πέρα από τους διοικούντες, μαζεύεται από την βοήθεια των επαγγελματιών κυρίως της Βουπρασίας, των εγγεγραμμένων μελών της ομάδας, των χορηγών, όπως επίσης ένας ακόμα «πόρος» χρημάτων είναι οι εκδηλώσεις που γίνονται, με ένα μεγάλο ευχαριστήριο προς αυτούς. Επισήμανε κι αυτός ότι πρέπει να υπάρξουν νέες προσθήκες στο οικονομικό και διοικητικό κομμάτι ώστε να υπάρχει πραγματικά η «ΜΠΑΡΤΣΑ».

Στην συνέχεια έγινε εποικοδομητική συζήτηση με τους παρόντες εκπροσώπων συλλόγων και οπαδών να παίρνουν τον λόγο και να είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τον αγώνα της διοίκησης με την προτροπή κάποιων να μπουν και νέα μέλη, καθώς και όπως τόνισαν όλοι οι παρευρισκόμενοι φίλαθλοι θεωρούν ότι ο Δήμος θα πρέπει επιτέλους (όπως κάνουν κι άλλοι πολλοί Δήμοι) να σταθεί πραγματικά αρωγός στον εκπρόσωπό της, ώστε να μοιραστεί θα λέγαμε το «φορτίο».

Ο Γ. Λέντζας είχε τον τελευταίο λόγο και αφού ευχαρίστησε όλη την ποδοσφαιρική ομάδα “για την πορεία και την περηφάνια που μας χαρίζει”, ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τον κόσμο και έκανε έκκληση για την αμέσως επόμενη Κυριακή 17/6 την ίδια ώρα στις 20.00 στην 3η κατά σειρά συνέλευση να παρουσιαστούν όλοι στο κτήριο του πρώην Δημαρχείου της ΒΑΡΔΑΣ “για να βοηθήσουμε το μέλλον της ομάδας όλοι μαζί και να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα και να την στηρίξουμε στο δύσκολο αγώνα της Γ’ Εθνικής”.

 

Πηγή: iliaclick

Δείτε ακόμα...

Ένωση Λέρνας-Πάμισος 1-2 (video)

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από την εκτός έδρας νίκη του Πάμισου στην Αργολίδα. ΒΙΝΤΕΟ

Γ’ Εθνική: Το γκολ της χρονιάς από τον Λαμίν (vid)

Το γκολ της χρονιάς σημείωσε ο Λαμίν στο 1-0 του Φοίβου Κρεμαστής επί του ΠΑΟ …