Κυριακή , 24 Φεβρουάριος 2019

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Νίκος Λιόλιος: «Το μέλλον μας ανήκει»

Πρόσφατα, ο Νίκος Λιόλιος ανανέωσε τη συνεργασία του για δύο ακόμη χρόνια με την Καλαμάτα. «Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής, ο οποίος με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Ο κ. Χριστόπουλος είναι προπονητής φτασμένος, με θητεία στη Super League και με τη συμπεριφορά του έδειξε ότι με ήθελε πολύ», είπε αρχικά μέσω του Liganews.gr ο αρχηγός της ομάδας από τη Μεσσηνία για να συνεχίσει. «Συν τοις άλλοις, έχω δέσει με την ομάδα. Αλλωστε, θα είναι η τέταρτη μου χρονιά στην Καλαμάτα. Το παιδί μου έχει γεννηθεί εδώ, οπότε νιώθω κι εγώ μέλος της πόλης».

«Νέα αρχή»

Ο 27χρονος αμυντικός αναφέρθηκε και στην επόμενη σεζόν. «Ο στόχος μας πρέπει να είναι αντάξιος του ονόματος. Η Καλαμάτα είναι αναγκαίο να πρωταγωνιστεί. Γίνεται φέτος νέα αρχή και πρέπει ταυτόχρονα ο κόσμος να δείξει πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα. Τον θέλουμε κοντά μας».

«Αποδυναμώθηκε»

Οσο για την περσινή σεζόν και τί δεν πήγε καλά; «Η χρονιά ξεκίνησε με όλες τις προϋποθέσεις, αλλά και τις αξιώσεις για την άνοδο. Σίγουρα, ως τον Δεκέμβριο ήμασταν πολύ κοντά. Ωστόσο, η ομάδα αποδυναμώθηκε και έτσι η πορεία μας δεν ήταν ανάλογη του ονόματος της».

«Λιθαράκι ανόδου»

Φέτος, ωστόσο παρουσιάζεται αισιόδοξος. «Το μέλλον μας ανήκει. Η διοίκηση αποτελείται από νέα πρόσωπα, ενώ υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι ασχολούνται για πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο και αυτό είναι σημαντικό». Οσο για τον ίδιο; «Στόχος μου είναι να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι για να έρθει η πολυπόθητη άνοδος», ήταν τα λόγια του Νίκου Λιόλιου στο Liganews.gr.

Πηγή: liganews.gr

Δείτε ακόμα...

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Διαιτησία και αέρας απασχολούν διοίκηση και τεχνική ηγεσία

Με προπόνηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλαμάτας για το δύσκολο εκτός …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Ξεκίνησε προπόνηση με διπλή προπόνηση

Το πρωί της Τετάρτης, ξεκίνησε η προετοιμασία της Μαύρης Θύελλας για τον αγώνα στη Μάνδρα κόντρα στον Μανδραϊκό. Οι …

error: Content is protected !!