Σάββατο , 23 Φεβρουάριος 2019

Πανηλειακός: Διαλύθηκε το διοικητικό σχήμα “Πυρσός”, στον …αέρα κι επίσημα η ομάδα!

Στον …αέρα” βρίσκεται πλέον ο Πανηλειακός, κι όπως είχαμε ήδη περιγράψει από τα μέσως προηγούμεμενα ρεπορτάζ, δεν είναι καν σίγουρη ακόμη και η συμμετοχή του στο προσεχές πρωτάθλημα Γ Εθνικής!

Αφού τα στελέχη της διοικητικής κίνησης «Πυρσός», που για δύο χρόνια λειτούργησαν την ομάδα, κατά την έκτακτη Συνέλευση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (18/6) ανακοίνωσαν τη διάλυση του σχήματος και την αποχώρηση από τα διοικητικά της ομάδας!

Με αιτία το οικονομικό θέμα, αυτό που βέβαια που ταλανίζει ολόκληρο ουσιαστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, κι αφού αναφέρθηκαν ξανά, όπως ήδη είχαν κάνει και το προηγούμενο διάστημα, στην έλλειψη ευρύτερης στήριξης γύρω από την ομάδα. Με χαρακτηριστικά τα παραδείγματα των ελάχιστων εισιτηρίων διαρκείας και της πολύ μικρής προσέλευσης φιλάθλων στο γήπεδο σχεδόν σε όλους τους αγώνες (πλην μόνο δυο – τριών εξαιρέσεων) του περασμένου πρωταθλήματος.

* Μάλιστα η δυστοκία μεγάλωσε αλλά κι έγινε τόσο έντονη, αφού εξαιτίας των παραπάνω, κάποιοι που μετείχαν στην κίνηση “Πυρσός” την τελευταία διετία, αυτό το διάστημα ή έχουν ήδη αποχωρήσει ή εξέφρασαν την πρόθεση να αποχωρήσουν τώρα. Κάτι που αναφέρθηκε κατά τις πληροφορίες μας και στην τελευταία συνεδρίαση που έκαναν μεταξύ τους ως συμβούλιο, πριν τη Συνέλευση της Δευτέρας.

Ενώ σύμφωνα επίσης με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιοι στάθηκαν και στο γεγονός ότι ακόμα και στο διάστημα που μεσολάβησε από την 1η Ιουνίου όπου γνωστοποιήθηκε η δημόσια και ξεκάθαρη τοποθέτηση τους για τα νέα δεδομένα, δεν διαπιστώθηκε κάποια κίνηση στήριξης ή κάποια αλλαγή κατέυθυνσης, πάνω σε αυτόν τον τομέα…

– Έτσι, ακολούθησε τη Δευτέρα η προαναφερόμενη εξέλιξη!

Ο «Πυρσός» λοιπόν, πλέον… αργοσβήνει και κάτι τέτοιο δημιουργεί νέα, πολύ άσχημα δεδομένα για τη συνέχεια της ιστορικής ομάδας!

Πιθανόν και οριστική «ταφόπλακα» για τον Πανηλειακό, αφού με δεδομένες τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες αλλά και την απουσία ενός μεγάλου και κύριου χρηματοδότη, εάν δεν βρεθεί άλλη λύση με σύμπραξη κάποιων, τότε πολύ δύσκολα η ερυθρόλευκη ομάδα θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα (ακόμα και με σαφώς χαμηλότερο, από το φετινό, οικονομικό μπάτζετ)!

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Δείτε ακόμα...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Εκτός τελικού ο Αστέρας Βλαχιώτη. Πέρασε η Πελλάνα

H ανακοίνωση του Πανγυθεατικού για την πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου Λακωνίας μετά την νίκη …

ΠΑΜΙΣΟΣ: Επιστροφές αλλά και απουσίες με Ασπρόπυργο

Στο παρελθόν ανήκει η ήττα από τον ΑΟ Υπάτου με 3-0 στον Πάμισο Μεσσήνης και …

error: Content is protected !!