Κυριακή , 17 Φεβρουάριος 2019

ΕΥΚΛΗΣ: Τρίτη θέση ο Κρανιώτης στο Πόρο

Το διήμερο 9 και 10 Ιουνίου 2018 ο Κωνσταντίνος Κρανιώτης του Ευκλή εκπροσώπησε το καλαματιανό σωματείο στην αθλητική εκδήλωση multisport »POROSEA 2018» (τριάθλου, aquathlon, κολύμβησης και δρομικά) στο πανέμορφο νησί του Πόρου, την οποία διοργάνωσαν ο Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία Whynot.

Η απόσταση του αγώνα στην οποία έλαβε συμμετοχή ήταν :
Κολύμβηση 750 μ. – ποδήλατο 20 χλμ. – τρέξιμο 5 χλμ.
καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία 30 – 34 ετών με συνολικό χρόνο 1 ώρα, 19 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα.

Ο ίδιος ο αθλητής μας δήλωσε : »Ήταν ένας δυναμικός αγώνας με δυνατό συναγωνισμό σε όλη τη διάρκεια και ο Πόρος αποδείχθηκε ότι ήταν ιδανικός, για να φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση τόσο στο αγωνιστικό σκέλος όσο και στο κομμάτι φιλοξενίας των αθλητών.

Επίσης το νησί είχε καταπληκτικές διαδρομές και η περίκλειστη θάλασσα, ήταν οι απόλυτες εγγυήσεις για ένα ιδιαίτερο αγωνιστικό διήμερο.»

Ο αγώνας διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου, του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ., με την τεχνική υποστήριξη κριτών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

Δείτε ακόμα...

Το 1ο τουρνουά goalball στην Καλαμάτα, στο Κλειστό της παραλίας

Το 1o Tουρνουά Goalball, ενός παραολυμπιακού αθλήματος για άτομα με προβλήματα όρασης, θα διεξαχθεί το …

ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μετάλλια και διακρίσεις στην Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέές διακρίσεις για τον Α.Γ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καλαμάτας στο G1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. ΒΙΝΤΕΟ

error: Content is protected !!