Τετάρτη , 21 Νοέμβριος 2018

ΑΚΡΙΤΑΣ: Παρών στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ στην Ναύπακτο

Στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Under 18 συμμετέχει η ομάδα κορασίδων του Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑ. Το συγκεκριμένο τουρνουά διοργανώνει ο σύλλογος της Ομόνοιας Ναυπάκτου με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου ενώ οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος είναι οι: Ομόνοια Ναυπάκτου (Ελλάδα), Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Ελλάδα), OK Han Pijesak (Βοσνία – Ερζεγοβίνη), ASD Pallavolo Roccalumera (Ιταλία).

Την αποστολή που ταξίδεψε για την όμορφη Ναύπακτο απαρτίζουν οι αθλήτριες Βαμβακούση Όλγα, Καπλάνη Θεοδώρα, Μπουζέα Ιωάννα, Μπότη Θεοδώρα, Κόνιαρη Σταυρούλα, Θεοδωρακοπούλου Χαρά, Γεωργιοπούλου Τίνα, Κατσαράκη Μαρία, Κακριδώνη Θεοδώρα, Καπλάνη Σταρούλα και οι συνοδοί Τσιριμπή Μαίρη (τεχνική σύμβουλος), Πανταζοπούλου Νάνσυ (προπονήτρια) και Καπλάνης Γεώργιος (μέλος σωματείου).
Σήμερα διεξάγονται οι ημιτέλικοί αγώνες. Ο πρώτος είναι ανάμεσα στον Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑ και την OK Han Pijesak και ο δεύτερος αυτός μεταξύ της Ομόνοιας Ναυπάκτου και της ASD Pallavolo Roccalumera. Ο μεγάλος και μικρός τελικός είναι προγραμματισμένοι για αύριο.
Πρόκειται για μία σπουδαία εμπειρία για τις μικρές μας αθλήτριες καθώς είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούν απέναντι σε ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Δείτε ακόμα...

Α2 ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Άνετο πέρασμα για τον Μεσσηνιακό από την Κρήτη

ΑΘΛΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.1888=0-3 (20-25, 19-25, 19-25). Υπερέβαλαν εαυτούς οι αθλήτριες του ιστορικού Συλλόγου, αφού το …

Α2 ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στην Κρήτη ο Μεσσηνιακός

Με κεκτημένη ταχύτητα λοιπόν από τις 3 διαδοχικές νίκες οι “πράσινες” θέλουν να πανηγυρίσουν στην …

error: Content is protected !!