Τρίτη , 17 Ιούλιος 2018

Γιάννης Ηλιάδης: Η Επιτυχία Στην Ισπανία Που Έγινε Θρίαμβος Στην Ιταλία Με 3 Χρυσά Μετάλλια !!!

Ο αθλητής από τα Φιλιατρά, μέσα σε διάστημα λίγο μεγαλύτερο του ενός μήνα από την κατάκτηση της 4ης θέσης στην Ισπανία, κατάφερε να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, όχι μία, αλλά τρεις φορές , σε ισάριθμα όργανα, πετυχαίνοντας κάτι μοναδικά σπάνιο, αφού   πέτυχε και την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε 22-24 Ιουνίου στην πόλη Λατίνα της Ιταλίας. Αν και οι επίσημες προπονήσεις  ήταν 22 και 23 Ιουνίου, ο αθλητής λόγω υποχρεώσεων στη σχολή του ,προπονήθηκε  μόνο στις23/6, έχοντας  δυστυχώς και τρεις πρόσφατους τραυματισμούς.

Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε με το παραπάνω, κάνοντας περήφανους γι άλλη μια φορά την οικογένειά του, τις προπονήτριές του, τους ανθρώπους που τον στηρίζουν, αλλά κυρίως τη χώρα του, αφού όπως ο ίδιος ο Γιάννης είπε, είναι μοναδικό συναίσθημα το να ακούγεται τρεις φορές στη σειρά ο Εθνικός μας Ύμνος, αφού να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στο εξωτερικό ο Ηλιάδης αγωνίστηκε έχοντας το εθνόσημο.

Ο ίδιος δήλωσε, ότι πέρα από το αποτέλεσμα, ήταν μια μοναδική εμπειρία, αφού ένιωσε γι άλλη μια φορά την αγάπη του κόσμου και είναι υπέροχο ΄΄να σε κοιτάνε όταν προπονείσαι  και να φωνάζουν για εσένα όταν αγωνίζεσαι.΄΄

Να σημειώσουμε ότι ο αθλητής μετά το πέρας της βράβευσης, δεν παρέστη  στην προγραμματισμένη δεξίωση που ακολούθησε,  αφού έπρεπε να ταξιδέψει κατευθείαν στην Ελλάδα, προκειμένου , λίγες ώρες αργότερα να δώσει  εξετάσεις  στη σχολή του στην Καλαμάτα.

Όσο για τη συνέχεια, για 20 περίπου μέρες θα είναι εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων  λόγω των τραυματισμών του, αλλά αμέσως μετά όμως θα  συνεχίσει δυναμικά!!!

Ευχόμαστε στο Γιάννη  πάντα επιτυχίες & να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους  !!! Η χώρα μας έχει ανάγκη από τέτοια πρότυπα !!

Πηγή: filiatranet.gr

Δείτε ακόμα...

Σπουδαία απόδοση από τον Χρυσομάλλη του ΝΟΚ

Χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο κατέκτησε ο Μάριος Χρυσομάλλης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, στο …

Με τρεις αθλητές ο ΣΔΥΜ στο «3ο Τρίαθλο Ευρώτα»

Ο ΑΠΣ Καλλισθένης σε συνεργασία με τον Δήμο Ευρώτα, την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και υπό …