Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Επέστρεψε ο Γιάνναρης. Κλεισμένος παίκτης από Λάρισα. Ανανέωσαν 9 παίκτες

Ανανεώσεις, μεταγραφές και στόχους ανακοίνωσε η διοίκηση του Χανδριναϊκού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Για αρχή ο στόχος που έθεσε είναι υψηλός, να βρεθεί μέσα στην 5αδα και αν μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα.
Όσον αφορά το ρόστερ είχαμε εννέα ανανεώσεις παικτών και συγκεκριμένα οι Θανάσης Κοντός, Νίκος Καραμπάτσος, Ορέστης Σαχινάι, Χρήστος Ράτσεφ, Δημήτρης Μπουντάς, Ηλίας Δαρσακλής, Ηλίας Μηλιώνης, Κώστας Καρλής και Φώτης Κοντός.
Από κει και πέρα, είχαμε και μεταγραφές καθώς στον Χανδριναϊκό επέστρεψε μετά από ένα χρόνο ο έμπειρος επιθετικός Βασίλης Γιάνναρης ενώ υπάρχει κλεισμένος παίκτης από Α’ Τοπική της Λάρισας.
Η ανακοίνωση, λοιπόν αναφέρει τα εξής: «Κρατώντας την ίδια λογική με πέρυσι αλλά με υψηλότερους στόχους σχεδιάζεται ο Χανδριναϊκός για την φετινή σεζόν. Η ομάδα θα αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι καλούνται να αποδώσουν ελκυστικό ποδόσφαιρο και να καταφέρουν να φτάσουν τουλάχιστον στην πρώτη πεντάδα, και από κει και πέρα ότι καλύτερο μπορέσουμε. Με μαέστρο τον προπονητή μας Πέτρο Χιώτη, θεωρούμε τον στόχο αυτό απολύτως εφικτό.
Το καλό κλίμα και η επιτυχημένη περσινή πορεία έκανε τους διοικούντες του συλλόγου να επιθυμούν να κρατήσουν το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ και να το ενισχύσουν με αξιόλογους ποδοσφαιριστές, ώστε να πετύχουν το στόχο τους. Έτσι στο φετινό ρόστερ θα συνεχίσουν μέχρι στιγμής:
στη γραμμή κρούσης, το κανόνι της ομάδας, Θανάσης Κοντός, με παρτενέρ το Νίκο Καραμπάτσο και τον Ορέστη Σαχινάι
– στη μεσαία γραμμή, οι ποιοτικοί Χρήστος Ράτσεβ και Δημήτρης Μπουντάς, έχοντας δίπλα τους τον Ηλία Δαρσακλή και τον Δημήτρη Μηλιώνη
– στην αμυντική γραμμή, οι απροσπέλαστοι Κώστας Καρλής και Φώτης Κοντός.
 Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ που θέλουν να ακολουθήσουν.
Η πρώτη μεταγγραφή ακούει στο όνομα Βασίλης Γιάνναρης, ο οποίος επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας και θα βοηθήσει και αυτός στην επιθετική γραμμή. Του ευχόμαστε να είναι γερός και να τινάξει τα αντίπαλα δίχτυα πολλές φορές.
Ακόμα έχει κλήσει και θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής (μεσοαμυντικός) από την Α’ Λάρισας και γίνονται συζητήσεις για τις θέσεις του τερματοφύλακα, του στόπερ και μέσου, οι οποίες είναι σε καλό δρόμο.
Τέλος θα ανέβουν από το παιδικό τμήμα των ακαδημιών τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν τα στοιχεία να ακολουθήσουν τους υπολοίπους και να βοηθήσουν και αυτοί. Τις επόμενες εβδομάδες θα θέλαμε να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, και να περιμένουμε μετά κάτι εξαιρετικό. Συνεχίζεται».

More in Α1 Τοπικό