Τρίτη , 19 Φεβρουάριος 2019

Με Δημητρόπουλο και Κεφίλη ο ΣΔΥΜ στον 6° Κλεώναιο Αγώνα

Στις Αρχαίες Κλεωνές του Νομού Κορινθίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Ιουλίου ο 6ος Κλεώναιος Αγώνας, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίων Κλεωνών ΄΄Ο ΦΩΚΑΣ΄΄ σε συνεργασία με τη «Πατριωτική κίνηση Κορινθίων Πολιτών».

Ένας αγώνας που πηγάζει από τα αρχαία χρόνια. Ένας αγώνας που στέλνει το μήνυμα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, από ένα χωριό που το απαρτίζουν απλοί άνθρωποι του μεροκάματου και του μόχθου, κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, με πολλές όμως ευαισθησίες.  «Τρέχουμε για την ιστορία μας, τρέχουμε για την Μακεδονία μας».

Η Διαδρομή ήταν νέα (ακριβής μέτρηση 13.600μ.) και κινήθηκε σε άσφαλτο, ενώ υπήρχε και μια μικρότερη αυτή του 1,8 χλμ. για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και 1ης Λυκείου. Ο αγώνας και φέτος ήταν ΔΩΡΕΑΝ, με πλούσιες παροχές προς στους δρομείς, ενώ στο τέλος προσφέρθηκε ελαφρύ γεύμα σε όλους και ακολούθησε παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα στη πλατεία του χωριού.

Τον αγώνα τερμάτισαν επιτυχώς 177 αθλητές, μεταξύ αυτών και δύο νέα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δημητρόπουλο ο οποίος τερμάτισε σε χρόνο 1:15:42 και τον Ηλία Κεφίλη που ολοκλήρωσε τον αγώνα σε χρόνο 1:17:36.

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τα ανωτέρω μέλη του.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δείτε ακόμα...

Το 1ο τουρνουά goalball στην Καλαμάτα, στο Κλειστό της παραλίας

Το 1o Tουρνουά Goalball, ενός παραολυμπιακού αθλήματος για άτομα με προβλήματα όρασης, θα διεξαχθεί το …

ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μετάλλια και διακρίσεις στην Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέές διακρίσεις για τον Α.Γ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καλαμάτας στο G1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. ΒΙΝΤΕΟ

error: Content is protected !!