Κυριακή , 24 Φεβρουάριος 2019

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Απορρίφθηκε η ένσταση του Αστέρα Αμαλιάδας

Μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες από τη σχετική εκδίκαση, γνωστοποιήθηκε τελικά την Πέμπτη 12 Ιουλίου η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ αυτή είναι απορριπτική για τον Αστέρα Αμαλιάδας(διατηρώντας ολόκληρη την πρωτόδικη ποινή από την Πειθαρχική της ΕΠΟ)!

Της υπόθεσης για τα γεγονότα στο διακοπέν παιχνίδι του Αστέρα Αμαλιάδας με τον Ηρόδοτο, όπου παραμένει η εξοντωτική ποινή για τον Αστέρα ως εξής: α) της κατακύρωσης με διαφορά τερμάτων 0-3 υπέρ του σωματείου Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α. του αγώνος, ο οποίος διεξήχθη στις 13.5.2018 μεταξύ εκείνου και του εγκαλούμενου σωματείου ως γηπεδούχου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Ειδικού Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, β) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €), γ) ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τέσσερις (4) αγωνιστικές και δ) συνολική ποινή αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του διεξαγόμενου Ειδικού Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Και μπορεί όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, να αισθάνονταν δικαιωμένοι για τους κόπους και τις προσπάθειες της σεζόν που τους βρήκε αρχικά πρωταθλητές Γ’ Εθνικής στον όμιλο, κι έπειτα σε προνομιούχο θέση ανόδου μέσα από τα μπαράζ των πρωταθλητών, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν εφαρμόζονταν οι νόμοι απρόσκοπτα και προς όλες τις κατευθύνσεις, οι «Βυσσινί» θα είναι τη νέα σεζόν στη Football League! Όμως οι συγκυρίες, οι καταστάσεις, και οι παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχουν φέρει αυτό να μην εξαρτάται από τους ίδιους τελικά! Και να τους το κόβουν άλλοι παράγοντες!

Οι αρμόδιοι της ομάδας – ενώ αναμένεται μέσα στην ημέρα αργότερα και το αποτέλεσμα της έφεσης του Εθνικού Πειραιά, που θα ξεκαθαρίσει αν ο Αστέρας παραμένει τουλάχιστον πρώτος επιλαχών – εξετάζουν πλέον την προσφυγή στον τρίτο και τελεσίδικο βαθμό, το Διαιτητικό δικαστήριο ΕΠΟ.

Πηγή: iliaoikonomia.gr

 

Δείτε ακόμα...

Μια ανάσα από τον τελικό ο Ασπρόπυργος

Ο Ασπρόπυργος βρίσκεται με το… ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ, έπειτα από το …

ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Εκτός τελικού ο Αστέρας Βλαχιώτη. Πέρασε η Πελλάνα

H ανακοίνωση του Πανγυθεατικού για την πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου Λακωνίας μετά την νίκη …

error: Content is protected !!